Numai În Locul Ei Să Nu Fii! Nu Și-A Văzut Fiica Timp De 8 Ani, Dar A Întâlnit-O Pe Stradă Întâmplător. Cum A Reacționat Fetița De 13 Ani Când Și-A Văzut Mama? Mulți Nu Pot Crede Așa Ceva! Vedeta Este Pur Și Simplu Dărâmată: „Mi-A Zis Să O

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă pentru orice mamă.

Deși a reușit să își vadă fiica după 8 ani, timp în care fostul ei soț nu i-a permis apropierea de ea, întâlnirea a fost de-a dreptul halucinantă.

Acum în vârstă de 13 ani, fiica artistei i-ar fi spus că nu vrea să mai audă de ea. Mai mult, fata chiar și-ar fi amenințat mama.

Cunoscută din vremea când făcea parte din trupa Trident, Roxana Blagu și-a văzut ultima dată fiica atunci când micuța avea doar cinci ani. Acum a crescut, are 13 și este o domnișoară în toată

regula. Însă nu vrea să mai audă de mama ei, deși Roxana i-a explicat că a fost împiedicată să se apropie de ea.

Roxana ex-Trident trăiește o adevărată dramă. Cum și-a reîntâlnit fiica, după 8 ani
„M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine.

Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul…

M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic”, a povestit Roxana ex-Trident.

Leave A Reply

Your email address will not be published.