Nu sunaţi la poliţie, nu vreau să afle nepoții mei”. O bătrână de 82 de ani, prinsă la furat într-un supermarket din Italia

Răsturnare de situaţie în cazul unui furt din magazine. O bătrână de 82 de ani a fost prinsă furând dintr-un supermarket din Italia.

Femeia, văduvă şi cu o pensie mică, fusese prinsă având asupra ei doar o pâine şi o mortdalella. Cu ochii în lacrimi, bunicuţa s-a rugat de personalul magazinului să nu sune la poliţie pentru că nu vrea ca nepoţii săi să afle ce a făcut.

A furat de foame

Incidetul a avut loc într-un supermarket din Ferentino, provincia Frosinone. Bătrâna le-a mărturisit angajaţilor că îi era foame și că nu-și permitea să meargă la cumpărături din cauza chiriei și a facturilor. Copiii ei nu o pot ajuta pentru că au probleme financiare și nu vrea să le ceară nimic.

Proprietarul magazinului nu a sunat la poliţie şi i-a oferit bătrânei toate produsele pe care şi le pusese în coş. Adică, o pâine, mortadela și niște conserve de ton. „Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel. Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut, în viață am făcut multe sacrificii, iar în fața dificultăților oamenilor nu pot să mă întorc. entru mine, câțiva euro nu schimbă nimic, oricând vrei poți să vii și să iei ceea ce ai nevoie”, a declarat bărbatul potrivit Corriere.it.

Leave A Reply

Your email address will not be published.