NOTĂ DE 3.332 DE EURO, PLĂTITĂ DE UN ROMÂN ÎNTR-UN RESTAURANT DIN GRECIA. CE A CONSUMAT ȘI CÂT A LĂSAT BACȘIȘ!

Pentru că ”obrazul subțire cu cheltuială se ține”, un român a scos din buzunar o mică avere pentru o notă de plată într-un restaurant din Grecia.

Mai exact, 3.332 de euro.  Suma finală nu l-a speriat prea tare și, mulțumit de serviciile oferite, românul a lăsat un bacșiș pe măsură

Grecia este una din destinațiile favorite pentru majoritatea românilor, iar unii din ei par să nu țină cont de bani atunci când vine vorba de propriile plăceri culinare.

Notă de 3.332 de euro, plătită de un român într-un restaurant din Grecia

Pentru a putea face față unor pretenții mari trebuie să dispui de mijloace corespunzătoare. Un turist a devenit viral după ce ”s-a lăudat” cu nota de plată de la un restaurant din Grecia. Românul s-a cinstit cu cele mai iubite preparate grecești, dar și cu băuturi alese.

Pentru acest festin, nota de plată a venit destul de piperată: 3.332 de euro. 

Încântat de preparate, dar și de servirea, cel mai probabil, impecabilă, turistul a răsplătit ospătarul cu 499.90 euro. 

Taxă neobișnuită pe nota de plată, în Grecia

Mai multe informații au circulat pe pagina de Facebook Forum Thassos, în legătură cu anumite taxe din restaurantele din Grecia. Un român a publicat un mesaj care face referire la o taxă de pahar și capac.

”Dacă vedeți pe undeva 0.05 cenți și nu știți ce e, să știți că e taxa de pahar și taxa de capac. Eu până azi nu am mai văzut. Și plastic și carton. Sunt trecute 2 capace în loc de unul pe care l-am primit, dar nu o să ne certăm pentru 0.05 cenți, nu?”, scrie turistul român în postarea de pe Facebook.

Potrivit informațiilor, se pare că această taxă este introdusă de curând și are ca scop reducerea poluării cu plastic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.