Nicoleta Luciu a avut curajul să facă asta! A postat două imagini pe Instagram: una cu filtru, alta fără. Diferența e uriașă!

Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. Vedeta și-a urmat soțul la Miercurea Ciuc și s-a dedicat în totalitate vieții de familie, punând astfel pe plan secund partea profesională.

Deși nu mai apare pe micul ecran, vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii ei multe aspecte ce țin de viața sa, de la rețetele pe care le prepară chiar ea, până la procedurile de înfrumusețare la care este abonată.

Nicoleta Luciu, fără filtre ori machiaj la 41 de ani
Iar recent, pe Instagram, după ce a trecut pragul salonului de înfrumusețare, căci recunoaște că apelează la tot felul de proceduri non-invazive pentru a se menține în formă, Luciu a publicat o fotografie prin care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Vedeta telenovelelor românești a renunțat la machiaj și s-a fotografiat mai naturală ca niciodată.

Astfel, admiratorii ei, deloc puțini la număr, au putut observa că Nicoleta Luciu este posesoarea unui ten fără imperfecțiuni.

Mamă a patru copii, trecută de 40 de ani, pe chipul fostei iubite a lui Dinu Maxer nu se răzește niciun rid sau vreo altă problemă, demonstrând că vârsta este doar un număr pentru ea.

Și pentru a arăta că diferențele, când este naturală și când se machiază, nu sunt substanțiale, Nicoleta Luciu s-a ajutat de filtrele de pe rețelele sociale și imediat a creat un colaj foto before/after.

Așa, fanii au putut vedea că machiajul doar îi accentuează unele trăsuri șatenei, însă luminozitatea și acuratețea tenului ei sunt moștenire de la Mama natură sau datorate tratamentelor de înfrumusețare pe care le face cu regularitate și pentru care bate drumul până la București, lăsându-se doar pe mâna celor mai buni profesioniști din domeniu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.