Natașa Raab trăiește o dramă cumplită. Fratele actriței, răpus de boala care i-a ucis soțul

Îndrăgita actriță Natașa Raab, cunoscută publicului ca și „coana Chiva”, trăiește o dramă cumplită după moartea soțului ei.

Astfel, de curând, a murit și fratele actriței, de aceeași boală care i-a răpus soțul. Mai mult, chiar și ea a suferit de

această maladie cumplită, pe care însă a învins-o.

Natașa Raab este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, însă puțini știu cât de greu încercată a fost aceasta! Viața a lovit-o din plin, mai ales în urmă cu doi ani când soțul ei s-a stins din cauza cancerului.

De curând, și fratele actriței a fost răpus de aceeași boală nemiloasă care i-a ucis soțul.

Cunoscută drept „coana Chiva”, grație personajului pe care îl întruchipează înhtr-o serie de reclame, actrița a dezvăluit că este distrusă de durere după ce și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani.

Renumitul medic Val Guţul a fost răpus de cancer și a urmat o perioadă grea pentru artistă. Mai mult, în urmă cu nici o lună a aflat o altă veste care a devastat-o total.

Natașa Raab, viață marcată de o dramă cumplită
Natașa Raab este cunoscută pentru personalitatea și talentul ei, însă a avut parte de lovituri puternice din partea vieții.

Dacă în trecut a avut parte de momente cumplite, când și-a pierdut soțul, de curând s-a stins și fratele ei. Mai mult, acesta a fost răpus de aceeași boală care i-a ucis soțul.

Înainte de Crăciun, mai exact pe 20 decembrie 2020, Natașa Raab și-a pierdut fratele în vârstă de 54 de ani. Acesta s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul, aceeași boală care i-a furat soțul.

Vedeta susține că a făcut tot posibilul pentru a-l vindeca, însă boala nemiloasă a fost mult mai puternică și, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut.

Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani.

Dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Natașa Raab.

Și-a dorit să moară după pierderea soțului
La mai bine de doi ani de la moartea soțului său, actrița continuă să treacă prin momente cumplite.

Natașa Raab nu-și mai găsește liniștea de când și-a pierdut bărbatul iubit, șocul morții celui cu care a fost timp de 38 de ani declanșând o boală despre care vorbește cu mare greutate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.