Motivul surprinzător pentru care Adrian Văncică și-a dat demisia de la rolul care l-a făcut celebru

Adrian Văncică a devenit cunoscut pentru interpretarea sa în popularul serial de comedie “Las Fierbinți”. În urmă cu doi ani, actorul a luat o decizie surprinzătoare renunțând la postul său la Teatrul Nottara, unde activase timp de 15 ani.

Puțini sunt cei care cunosc motivele demisiei lui Adrian Văncică, în special pentru că aceasta a venit brusc, fără niciun anunț prealabil, lăsând în urmă întrebări și speculații atât printre fani, cât și în rândul conducerii teatrului.

Demisia sa a fost o surpriză pentru conducerea Teatrului Nottara, mai ales că Adrian Văncică nu juca în acea perioadă decât într-o singură piesă de teatru. Surse din conducere au sugerat că decizia sa ar putea fi legată de un program extrem de solicitant.

În ciuda popularității sale din “Las Fierbinți”, Adrian Văncică a recunoscut că nu toată lumea îl apreciază. El a dezvăluit că o mătușă a sa nu urmărește serialul, motivând că nu dorește să vadă bețivi nici măcar la televizor, având o experiență personală neplăcută.

Adrian Văncică a ajuns să joace în “Las Fierbinți” după ce a făcut un scurtmetraj la Media Pro, iar producătorul Andrei Boncea l-a remarcat și l-a propus pentru rolul bețivului, care inițial era destinat altui actor.

Referindu-se la colegii săi de pe platourile de filmare, Adrian Văncică a subliniat că relația lor este una excelentă, esențială pentru a face față volumului mare de muncă al unei astfel de producții.

Adrian Văncică a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a început să lucreze la ProSport încă din 2009.

Leave A Reply

Your email address will not be published.