Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian și Bianca Drăgușanu au luat masa împreună. „Aici era frumoasă” VIDEO

Petrică Mâțu Stoian s-a stins fulgerător la vârsta de 61 de ani, iar fanii și colegii de breaslă au fost extrem de

îndurerați de pierderea maestrului.

Vestea trecerii în neființă a marelui artist a generat apariția mai multor clipuri cu îndrăgitul Mâțu Stoian, iar printre

acestea este și o ediție a emisiunii culinare „Buni de cinste”.

La una dintre edițiile emisiunii au participat maestrul Petrică Mâțu Stoian, artista Ileana Ciuculete, CRBL și nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Concurenții trebuiau să deguste câteva mâncăruri asiatice și să ghicească atât ingredientele, cât și prețul preparatelor.

Emisiunea a fost difuzată acum mai mulți ani, pe când o pandemie globală era de domeniul filmelor SF, iar Bianca Drăgușanu nu începuse seria operațiilor estetice.

În filmare îl putem vedea pe Petrică Mâțu Stoian, glumeț și jovial, așa cum a rămas în memoria tuturor celor care l-au cunoscut. Maestrul Mâțu Stoian, Ileana Ciuculete, CRBL și Bianca Drăgușanu au stat la masă și s-au bucurat de preparatele bizare.

Atmosfera a fost dominată de voie bună, iar mulți fani ai lui Petrică Mâțu Stoian l-au revăzut pe marele artist pe vremea când bucura inimile cu muzica lui.

La sfârșitul emisiunii Petrică Mâțu Stoian și Ileana Ciuculete i-a încântat pe toți cu câteva melodii repertoriul lor.

Internauții au postat comentarii la clip și și-au amintit cu nostalgie de maestru, iar unii au făcut observații la adresa Biancăi Drăgușanu.

„Aici era frumoasă Bianca”, „Da, era mai frumoasă”, „Dumnezeu să-l odihnească pe cântăreții noștri de mare valoare”, „În videoclipul ăsta erau și doi interpreți! Dumnezeu să-i odihnească în pace! Ileana Ciuculete și Petrică Mîțu”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Leave A Reply

Your email address will not be published.