Moștenirea lui Stela Popescu: Vila superbă de pe litoral

În prezent, vila de la 2 Mai, cunoscută cândva drept refugiul de vară al celebrei Stela Popescu, se află sub îngrijirea nepoatei sale, Doina Maximilian. Potrivit informațiilor de pe Playtech.ro, recent au avut loc ample lucrări de renovare la această reședință încărcată de amintiri, iar sursele indică faptul că Doina Maximilian ar fi luat în considerare să vândă proprietatea. În prezent, vila este locuită doar de o singură doamnă, în contrast cu perioadele anterioare când era frecventată de turiști. În timpul renovărilor, casa, care cândva era predominant vopsită în albastru, a fost transformată într-o elegantă reședință predominant albă.

Doina Maximilian și familia ei au dedicat eforturi considerabile pentru a reamenaja vila, menținând-o într-o stare impecabilă în memoria Stelei Popescu. Nepoata regretatei actrițe, care este și profesoară la Academia de Regie și Film din București, a subliniat că nu are intenția de a se despărți de această proprietate și că intenționează să o aprecieze alături de cei dragi.

Doina Maximilian a fost mereu cunoscută pentru discreția sa, reflectând astfel și trăsăturile Stelei Popescu, o figură iubită și respectată în lumea artistică românească. Într-o declarație, ea a exprimat dorința de a onora memoria celei care a fost Stela Popescu prin grijă și respect față de această reședință deosebită, care a fost mereu un loc special pentru familia lor.

Aceste informații au fost furnizate de sursele menționate, confirmând angajamentul lui Doina Maximilian de a păstra vie amintirea și moștenirea Stelei Popescu prin conservarea și aprecierea vechii sale vile de la 2 Mai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.