Morena a murit la 15 ani, după un accident tragic produs în weekend. S-a răsturnat cu mașina într-o curbă

Tragedie fără margini într-o familie din Vrancea. Morena, o adolescentă de 15 ani, a murit astăzi, în urma unui tragic și îngrozitor care a avut loc noaptea trecută.

Drumul Morenei pe acest pământ s-a încheiat la doar 15 ani. Adolescenta și-a găsit sfârșitul într-un accident terifiant. În noaptea de sâmbătă spre duminică, fata era în mașină cu un tânăr de 21 de ani, care se afla la volan.

Tragedia a avut loc în Bordești, județul Vrancea, potrivit Jurnal de Vrancea.

Din cauza vitezei, cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-au răsturnat cu mașina. La fața locului au ajuns de urgență Poliția și Ambulanța, iar fata a fost transportată la spital.

Medicii au făcut tot ce au putut pentru a o salva, însă inima ei a încetat să mai bată. Morena a plecat într-o lume mai bună la doar 15 ani. Vara aceasta terminase școala gimnazială și avea visuri mărețe. Nu a mai apucat să le împlinească. Familia, prietenii și toți care au cunoscut-o sunt în stare de șoc.

Morena era un copil bun, ascultător, cu un suflet bun și foarte mult bun simț, spun apropiații.

Sunt șocată, atât pot spune, un copil inocent care și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă!

Inconștiența unora durerea și pierderea altora! Odihnește-te în pace, copilule!”, „Încă sunt în șoc….un suflet atât de tânăr.. Odihnește-te în pace, Morena”, „Nu cred! Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, spun apropiații, potrivit sursei citată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.