Monica Tatoiu este în doliu. Mama vedetei a murit: „Vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă”

Monica Tatoiu este în doliu, după ce mama ei s-a stins din viaţă. Vineri, femeia în vârstă de 89 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală, după care a intrat în comă şi nu şi-a mai revenit. Vedeta spune că nu va face pomană, va dona banii unui azil de bătrâni.

Monica Tatoiu este în doliu. „A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă.

Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid. N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație.

Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.

Mama era foarte credincioasă, dar n-a mers la biserică în ultimii 30 de ani. Ea a fost pe treptele catedralei când au omorât copiii aceia la Revoluție, în Timișoara. Ea a deschis ușile, pentru că preoții nu voiau.

Era acolo pentru că voia să i se facă slujba de 40 de zile lui tata. Și a spus că ea nu mai calcă în biserică, după ce a văzut cât de lași au fost preoții, care s-au baricadat înăuntru”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit Playtech.ro.

Monica Tatoiu este în doliu

Monica Tatoiu spune că în loc să îi facă pomană mamei sale, aceasta a ales deja să doneze banii unui azil de bătrâni. Mai mult, a dezvăluit și care este ultima dorință pe care vrea să i-o îndeplinească.

„Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană. Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital.

Și mama cred că a avut mereu ideea că spitalul i-a furat soțul. Spitalul a fost viața lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieți.

Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea.”, a mai dezvăluit vedeta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.