Monica Anghel, Apariție Șocantă. Fanii Au Rămas Fără Cuvinte

Monica Anghel și-a surprins fanii după ce a apărut fără machiaj pe Instagram.

Cântăreața se află în vacanță la Băile Govora, din județul în județul Vâlcea.

Artista a reușit să îi surprindă pe prietenii săi din mediul online cu o ipostaza mai puțin obișnuită pentru ea.

Monica s-a filmat îmbrăcată în costum de baie și fără nici un pic de machiaj, în timp ce se afla într-un bazin cu apă foarte rece.

Monica Anghel a apărut într-o ipostaza surprinzatoate în mediul online și a reușit să uimească audiența. Îmbrăcată într-un costum de baie și fără pic de machiaj, cântăreață le-a transmis fanilor:

„Stau aici, apa este foarte rece, are -120 de grade. În picioare am botoși de lână, ca să nu îmi înghețe picioarele”, spune Monica Anghel în timpul video-ului care a apărut pe pagina ei de Instagram.

Monica Anghel a apelat la o schimbare radicală de look, de curand, și s-a tuns periuță. Mai mult, Monica Anghel și-a vopsit podoaba capilară blond spre alb.

Artista a postat o imagine cu ea astfel, pe Instagram, uimind pe toată lumea. Totodată, cântăreața și-a vopsit părul într-un blond mai deschis, spre alb, la care a asortat un machiaj strident.

„Nu contează cât de lung am părul. Important e cât și cum gândesc”, a scris Monica Anghel în dreptul fotografiei, pe contul de Instagram.

În luna iunie, celebra cântăreață a împlinit vârsta de 50 de ani pe care a sărbătorit-o alături de prietenii apropiați.

Artista a organizat o petrecere la care i-a avut ca invitați pe Jojo, Ştefan Bănică, Toni Grecu de la Divertis, Adrian Daminescu, marele compozitor Ionel Tudor, Luminiţa Anghel și pe bunul ei prieten Costi Azoiţei care i-a făcut un cadou inedit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.