Moarte cumplită pentru Roxana Alexandra. Boala i-a răpus viața

O tânără, din București, a avut parte de un sfârșit neașteptat. Roxana Alexandra a murit înainte de a-și îndeplini visurile după o luptă crâncenă cu boala.

Roxana Alexandra era studentă a Universității Politehnica din Capitală. Ea a muri t după ce a dus o luptă cu cancerul. Tânăra este plânsă acum de familie și de prieteni, iar cei ce au cunoscut nu pot să creadă că ea s-a stins din viață.

„Roxana Alexandra a fost învinsa azi de cancer.

Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar.

Roxana îmi scria după bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit sa realizeze ca trauma cea mai mare din viata ei nu

erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci.

Doamna ministru al educației, va rog sa ca primul lucru pe care sa îl faceți sa fie ca astfel de mesaje, de traume sa nu mai existe!
Copiii aceștia lupta enorm, putina decenta, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți ma, dacă sunt sprijiniți, rezultatelor pot fi incredibile.

Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!”, este unul dintre mesajele ce curg pe contul de socializare al tinerei.

Apropiații sunt în stare de șoc, iar familia nu poate să se obișnuiască cu faptul că Roxana nu mai este. „Drum lin către îngeri Roxi🥺🥺🥺 ai fost o fata foarte puternica si curajoasă🥺🥺🥺 ai fost o luptătoare!!!! Roxana Alexandra.”, a scris un alt internaut.

Cancerul- o boală grea, care nu ține cont de vârstă

Cancerul cunoscut sub denumirea științifică de tumoare malignă sau neoplasm malign, este un grup de boli ce implică dezvoltarea anormală a celulelor cu potențial de a invada sau a se răspândi în alte părți ale corpului.

Nu toate tumorile sunt canceroase; tumorile benigne nu se răspândesc la alte organe. Posibile semne și simptome includ, printre altele: un nodul nou apărut, sângerări anormale, tuse prelungită, pierdere în greutate fără explicație și
modificări ale scaunelor. În timp ce aceste simptome pot indica existența cancerului, acestea pot apărea și din cauza altor probleme. Există peste 100 de tipuri diferite de cancer care afectează corpul uman.

Apropiații tinerei au anunțat că cine dorește să-și la revedere de la ea o poate face până joi. „Trupul neînsuflețit al Roxana Alexandra se afla la biserica „Sf. Treimi” din Militari-Păcii.

Cei care vor sa își ia rămas bun de la ea sunt așteptați aici pana joi, încă nu este stabilita ora înmormântării.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.