Mirii de la nunta din Irak, primul interviu după ce peste 115 de invitați și-au pierdut viața după ce tavanul localului a luat foc: „Pe interior suntem morți…”

Tragedie fără margini la o nuntă din Irak! Imaginile de la eveniment au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce tavanul localului a luat foc, de la artificii, la dansul mirilor. Revan și Hannen aveau peste 900 de invitați, iar peste 115 s-au stins din viață. Iată ce interviu au oferit cei doi după tragicul eveniment!

Mirii din Irak au oferit primul interviu la câteva zile, după ce localul de la nunta lor a izbucnit în flăcări. Cei doi miri se aflau pe ringul de dans, moment în care tavanul a luat foc. Din imaginile surprinse se poate observa că acesta a luat foc de la artificii.

Primul interviu cu mirii de la nunta din Irak!

Revan a mărturisit că a reușit să fugă cu soția lui prin intrarea de la bucătărie. Mirele susține că soția lui și-a pierdut 10 rude, printre care fratele, dar și mama. Cei doi vor să se mute definitiv din acea zonă din cauza celor întâmplate.

”Am prins-o pe soția mea și am continuat să trag de ea și să o scot prin intrarea de la bucătărie, în timp ce oamenii fugeau și o călcau în picioare. Picioarele ei sunt rănite.

De fiecare dată când încercăm să avem parte de puțină fericire, ceva tragic se întâmplă și ne distruge fericirea. Deci e mai bine pentru noi să plecăm. Este adevărat că suntem în viață. Dar pe interior suntem morți. (…) Și-a pierdut 10 rude, mama sa, fratele. Nu poate vorbi (n.r. soția).”, a declarat Revan, potrivit SkyNews.

Cei doi miri susțin că tavanul a luat foc din cauza unui scurtcircuit

Mirele susține că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, iar totul s-a întâmplat în doar câteva secunde, iar invitații s-au călcat în picioare pentru a putea ieși cât mai repede din local.

„Ar putea fi un scurtcircuit, nu știu. Dar focul a început de la tavan. Am simțit căldura… A durat doar câteva secunde. În noaptea nunții… de ce s-a întâmplat asta? Ce am făcut? De ce s-a întâmplat asta?”, a declarat mirele, potrivit SkyNews.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.