Mirela Vaida a cedat: „M-am gândit să plec”! Anunţul venit în urmă cu puţin timp, la Acces Direct

Mirela Vaida a trăit clipe de groază vinerea trecută, chiar în platoul de la Acces Direct, emisiune pe care o prezintă la Antena 1, după ce a fost ata…cată de o femeie.

Și-a promis imediat o vacanță, alături de familie, pentru a uita de cele întâmplate, pentru a se liniști, dar nu a fost posibil.

Avea de dus la capăt două proiecte, între care show-ul ”Te cunosc de undeva”.

O femeie, complet dez…brăcată, a apărut din senin în platou și a at…acat-o pe Mirela Vaida cu o piatră de aproximativ trei kilograme.

Viața i-a fost pusă în pericol, cu atât mai mult cu cât s-a și spus că agre…soarea i-a dorit mo….artea. Speriată, Mirela Vaida și-a propus să plece în vacanță, dar marți, în timpul emisiunii ei de la ora 17, a făcut anunțul că ar fi vrut câteva zile de concediu. Doar că nu mai este posibil!

O plecare în vacanță ar însemna să-și dea planurile peste cap, proiectele, două în derulare.

Este vorba despre filmăre a show-ului Te cunosc de undeva, acolo unde e concurentă, dar și a emisiunii pe care o moderează, Acces Direct.

”M-am gândit inițial să plec cel puțin o săptămână sau poate două într-o vacanță, dar din păcate sau din fericire weekend-ul acesta și weekend-ul viitor avem filmări pentru finala și semifinala de la Te cunosc

de undeva și nu putem să renunț la două proiecte, încurcam două echipe, și mi-am dat seama că pe mine ca om nu mă caracterizează fuga”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida a ținut să-i mulțumească, încă odată, regizorului de platou, care a apărat-o atunci când a fost ata…cată de femeia de..zbrăcată. ”Îți mulțumesc, Vlad.

El e omul care îmi aduce mie cana cu apă, care îmi aduce microfonul. El este Vlăduț și vreau să-i mulțumesc că e primul care a reușit să o oprească pe femeie”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Leave A Reply

Your email address will not be published.