Mircea Badea a uimit pe toată lumea! Anunțul cumplit făcut în direct la TV: A fost horror

Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 CNN, Mircea Badea, a povestit despre perioadele grele din viața sa. Acesta a dezvăluit că timp de un an de zile a fost șomer.

În ediția de marţi seara (27 decembrie) a emisiunii Descoperiți de la Antena 3 CNN, prezentatorul și realizatorul TV Mircea Badea a făcut o serie de dezvăluiri din viaţa personală. Acesta a vorbit și despre perioada în care a rămas șomer.

Despre colaborarea cu Teo Trandafir la o emisiune matinală

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame.

A fost horror! Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare

Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!

Vreau să spun că cercetam rubricile pe vremuri cu locuri de muncă. De altfel, pentru mine n-a fost ceva nou, pentru că eu mai murisem de foame și când făceam

matinal cu doamna Teo Trandafir. Noi am vrut să ne angajăm, deci să ne luăm un al doilea serviciu. Aveam 3 ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm.”, a dezvăluit Mircea Badea.

Mircea Badea a fost șomer un an de zile
Mircea Badea a dezvăluit pentru sursa citată că în acea perioadă a vieții când a fost șomer căuta intens un post de muncă în oricare domeniu, însă misiunea sa nu s-a finalizat cu succes.

„Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call center. Nu ne angajau pe

nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență.

Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat.”, a declarat Mircea Badea subliniind că a fost șomer un an de zile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.