Milionarul Ăsta A Făcut-O Pe Soție Să Jure Că Îl Va Îngropa Cu Toți Banii, A Scris Asta Și În Testament, Însă Văduva A Făcut Ceva Greu De Crezut..

Iată o poveste cum nimeni nu a mai auzit vreodată! Totul începe cu un milionar avar și o soție șmecheră.

Soțul femeii muncise foarte mult pentru banii lui și simțea că din acest motiv merită să îi păstreze el pe toți chiar și după moarte,

mai mult, se aștepta ca soția sa să îi onoreze dorința. Totuși, la înmormântare, ea a găsit un mod pur

și simplu genial de a-i respecta dorința, dar de a păstra în același timp banii pentru ea! Uite cum a făcut.Vom traduce povestea așa cum a fost ea publicată pe Little Things:

,,Și-a făcut soția să promită din tot sufletul că atunci când va muri îl va îngropa cu toți banii lui, că îi va pune în sicriu alături de el.

Dar într-o zi chiar a murit. el era întins în sicriu iar soția stătea pe un scaun alături de prietenul cel mai bun al familiei lor.

Când ceremonia s-a terminat și groparii voiau să închidă sicriul pentru a-l duce la groapă, soția le-a spus să mai aștepte un minut.

Femeia avea o cutie de pantofi cu ea, s-a apropiat de sicriu și a pus-o în el. Apoi groparii l-au băgat pe milionar în groapă.

Prietenul femeii a întrebat-o: ,,Sper că nu ai fost atât de nebună încât să pui toți banii ăia acolo, lângă zârcitul ăsta”.

Femeia a răspuns: ,,Da, am promis. Sunt un creștin bun. Eu nu mint. I-am promis că îi voi pune toți banii cu el în sicriu și așa am făcut”.

Omului nu-i venea să creadă: ,,Vrei să-mi spui că ai pus TOTUL în SICRIU??”.

Ea a răspuns: ,,Sigur că da. I-am strâns pe toți, i-am pus în contul meu și i-am scris lui un cec”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.