MIHAI VOROPCHIEVICI a făcut ANUNȚUL. Săptămâna aceasta două zodii au protecție divină, dau lovitura și își împlinesc visele

Horoscop rune 2-9 mai 2022, cu Mihai Voropchievici.

Nativii din Rac se învăluie într-o aură de mister, în timp ce Peştii au o şansă uriaşă şi pot da lovitura.

Pentru că este luna a cincea, runa pentru România în luna mai sună frumos. Să lăsăm toate necazurile şi problemele, şi grijile legate de trecut.

Să ne pregătim pentru o perioadă mult mai bună. Este o lună totalmente de detaşare. Uităm ce a fost şi ne pregătim de ceva mai bun. O schimbare masivă pentru noi. Avem nevoie şi de astfel de lucruri bune.

BERBEC

Berbecii sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Deci, atenţie la tot ce luaţi: decizii, moduri de a acţionat, comportamentul faţă de cei din jur pentru că sunteţi în postura de a greşi.

TAUR

Taurii se pliază perfect pe luna mai. Au aceeaşi rună ca luna mai pentru România. Lăsaţi grijile şi problemele şi toate legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Au începutul perfect.

GEMENI

Gemenii vor afla un adevăr important cu marcaj puternic asupra vieţii care îi pot schimba sau marca. O veste, un adevăr care iese la iveală. Sunt lucruri, pe de o parte benefice şi pe de altă parte mai puţin benefice. Poate fi una caldă, una rece.

RAC

Racii trec printr-o perioadă în care se învăluie într-o aură de mister. Vor să fie lăsaţi în pace, să nu fie deranjaţi, ei cu ei, cu gândurile lor, cu judecata, cu

analizele lor. Cei care aveţi un Rac în familie, încercaţi să nu îl necăjiţi, să nu îl supăraţi şi să nu întrebaţi ce are. Lăsaţi-i că nu se întâmplă nimic dacă nu vorbiţi.

LEU

Leul este supărat. Se ceartă cu toată lumea care nu vrea să înţeleagă că ei au nişte lucruri de rezolvat şi sunt pregătiţi să susţină o bătălie furtunoasă. Sfatul runei: Leilor, staţi liniştiţi că totul se aranjează.

FECIOARĂ

Fecioara vrea să îşi schimbe locul de muncă sau, dacă e mulţumită cu locul de muncă, ar vrea să schimbe locuinţa. Poate vrea de la bloc la casă sau invers. În tot cazul, are două opţiuni.

BALANŢĂ

Balanţa intră în sfera de atenţie a celor din jur. O certitudine că cineva care se gândeşte intens la voi, vă vor trimite un cadou minunat.

SCORPION

Scorpionul a intrat într-o săptămână de fertilitate şi belşug. A cam dus-o bine în ultimele săptămâni. Dacă s-a jucat cu focul cu dragostea nouă şi fierbinte, vine barza. Visele voastre se împlinesc peste puţin timp.

SĂGETĂTOR

Mesaje, veşti, poveşti pentru Săgetători. O săptămână intensă de mesaje, iar din toate mesajele unul este cel mai important. Selectaţi-vă bine mesajele şi daţi importanţă celui care merită.

CAPRICORN

Rămâneţi acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Fiţi pregătiţi! Capricornii primesc o veste, o schimbare fantastică.

VĂRSĂTOR

Sunt pe punctul să înceapă o viaţă nouă. Au intrat în plin în primăvară şi au influxuri de revigorare pe toate planurile, fizic, psihic, financiar. Schimbările vin peste toţi.

PEȘTI

Veţi da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa voastră. Dumnezeu îi iubeşte!

Leave A Reply

Your email address will not be published.