Mihai Trăistariu, despre traumele din copilărie: „Ne chinuiam! Tata era agresiv cu mama”

Mihai Trăistariu (41 de ani) s-a făcut remarcat în lumea showbiz-ului prin calitățile sale vocale extraordinare. Cântărețul a avut un mare succes în muzică dar, din nefericire, viața nu a fost atât de roz pentru el și pe plan personal.

Trăistariu a avut o adolecență grea și a fost nevoit să asiste adesea la certurile și violențele dintre părinții săi. „Tata a fost un pic mai dur, se certa cu maică-mea, cred că îi dădea și câte o bătăiță.

Ai mei s-au certat cam mult, din orice prostie, la două-trei săptămâni, era agresiv cu ea verbal și ea avea clonțul mare. În ultimii ani, avea fiecare camera lui, viața lui. Mai mult pe plan psihic o maltrata, dar câte bătăi a îndurat, n-a plecat. O dată, mama a căzut în genunchi și i-a spus – “Să te mănânce cancerul, să îți iasă ochii!”.

El de cancer a murit, iar tumoarea lui de la cap a plecat spre ochi. Așa a murit. Zicea că îi curge din nas apă minerala și să îl ducem la fereastra să vada marea. Și noi stăteam la Piatra Neamț”, a povestit artistul, acum câșiva ani, în emisiunea „Happy Hour”. Citeşte şi: De ce nu are Mihai Trăistariu iubită. Mărturisirile artistului din viața personală Mihai a mai spus că a crescut într-un mediu plină de neajunsuri, iar condițiile în care a copilărit erau foarte dure.

„Ne chinuiam cu fasole, cu cartofi. Frigiderul era deconectat ca să nu coste, caloriferele erau debranșate. Un geam era spart și ani de zile a stat așa, cu o plasă pusă acolo”, a adăugat cântărețul. Mihai Trăistariu și “semnele” primite de la mama lui, de dincolo de mormânt Într-un alt interviu, artistul a dezvăluit cum și-a pierdut părinții pe când era doar un adolescent.

”Părinții s-au stins din viață încă de când eram mai mic, tata când aveam 17 ani, iar mama la două zile după Eurovision, în 2006, am simțit mereu lipsa lor, noi suntem patru frați, ne avem unii pe alții, ne motivăm și ne susținem, dar mama și tata înseamnă deja altceva.

Mie îmi e dor de sprijinul mamei, de alintările, îmbrățișările ei”, a spus Mihai, acum câteva luni, la Antena Stars. Mihai trece pe la mormântul părinților ori de câte ori are ocazia. Chiar în urmă cu câteva zile, Trăistariu s-a dus la locurile de veci ale celor care i-au dat viață pentru a aprinde o lumânare.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMihai.Traistariu.2020%2Fposts%2F366414658401348&show_text=true&width=500

Leave A Reply

Your email address will not be published.