Mihaela s-a căsătorit cu un bărbat mai în vârstă. Îl vedea galant, protector… Bărbatul vieții ei… Adevărul era altul. Într-o zi s-a întâlnit cu o fostă colegă de liceu și să leșine când a aflat. Incredibil cine era de fapt soțul ei

Mihaela s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale, recent ieșită dintr-o relație complicată, în care a avut mult de suferit.

Fostul ei soț era foarte agresiv cu ea și nu credea niciodată că va mai exista vreun bărbat care să îi merite atenția. Lucrurile s-au schimbat când l-a întâlnit pe Ionuț, un tip de aceeași vârstă cu ea, 33 de ani, omul care a făcut-o să nu îi mai fie frică de bărbați.

Cu Ionuț și-a făcut o familie frumoasă, doi copii împreună plus o casă ridicată de la zero la țară, acolo unde s-au retras pentru a trăi în liniște.

Odată cu trecerea timpului, femeia a rupt în mod natural legătura cu o parte a familiei, căci multe dintre rudenii au considerat-o fițoasă, ba chiar una din verișoare i-au spus că de când a pus mâna pe un bărbat bun i-a uitat pe toți.

Nici pomeneală! În ultimii doi ani, într-adevăr Mihaela s-a ocupat mai mult de familia ei și a comunicat mai rar cu părinții și cu frații, însă le-a scris tot timpul, ba pe Facebook, ba pe Whatsapp. Uneori au răspuns, alteori nu.

L-a contactat de multe ori inclusiv pe cumnatul ei pentru a afla de ce familia o ignoră. Totul s-a schimbat când s-a întâlnit, întâmplător, cu sora ei în mall-ul din oraș, după cum povestește chiar ea.

“Nu-mi vine să cred ce a putut să îmi spună soră-mea! Când am văzut-o, am fugit spre ea să o pup și să o îmbrățișez, căci nu o mai văzusem de mult, dar ea m-a ignorat și chiar mi-a reproșat niște chestii de am rămas efectiv mască! Am aflat că sora mea nu a primit niciun SMS din cele pe care i le-am trimis și mi-a zis că am blocat-o pe Facebook. De fapt, am descoperit apoi că mai toate persoanele din familia mea sunt în lista mea de block. Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă uit acolo, dar atunci am înțeles totul”, povestește Mihaela.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Soțul Mihaelei a început de la o vreme încoace să îi controleze conversațiile. Știa parolele ei și a început să îi blocheze pe cei din familie pentru că nu îi suporta, iar atitudinea lui s-a schimbat mult pentru că era gelos pe cumnatul soției sale.

Ionuț a fost convins că Mihaela l-ar plăcea pe Radu, fapt pentru care a vrut să îi dea o lecție nevestei.

Ce a urmat după aceea? Mihaela și Ionuț s-au certat foarte tare, iar bărbatul a recunoscut, în cele din urmă că el a blocat apelurile și SMS-urile către sora ei, către cumnat, dar și către propria ei mamă! Cei doi s-au despărțit la scurt timp după o ceartă zdravănă, iar cu timpul Ionuț și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și i-a cerut Mihaelei o a doua șansă.

Mihaela s-a împăcat cu el, iar din acel moment, cei doi sunt mai deschiși unul cu celălalt și își mărturisesc mai des frustrările și închipuirile pe care le au atunci când intră la bănuială cu ceva.

Leave A Reply

Your email address will not be published.