Mihaela Prigoană arată ca un fotomodel la vârsta de 43 de ani, după trei nașteri. Cu ce se ocupă femeia care l-a schimbat radical pe afacerist

Mihaela Prigoană are vârsta 43 de ani și este o adevărată apariție. Cea mai nouă poză a ei, cu rochia mulată, despicată pe coapse, ar face-o invidioasă până și pe Kim Kardashian.

Blondă, cu părul lung, cu chip de păpușă, sibianca a adus mult bine în viața lui Silviu Prigoană (58 de ani).

Cei doi s-au cunoscut în 2015, la câteva luni după divorțul lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuțeanu, iar pe 8 martie 2016 s-au căsătorit.

Ambii au mulți copii din căsniciile anterioare, dar le place să aibă casa plină de veselie. Mihaela are trei copii, Ionuţ (15 ani), Ana Maria (14 ani) şi Alexandra (13 ani), iar Silviu, patru copii.

Pe Honorius (34 de ani) și pe Silvius (31 de ani) cu prima soție, iar din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (14 ani) şi pe Eduard (13 ani).

Cu ce se ocupă Mihaela Prigoană la vârsta de 43 de ani

Mihaela Prigoană a povestit în urmă cu ceva timp, pentru revista Taifasuri, cum a început povestea lor de dragoste și ce a atras-o cel mai mult la Silviu Prigoană:

„M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit.

Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit.

Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni.

Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor.

Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat.

Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută”, povestea Mihaela pentru Taifasuri

În prezent, Mihaela Prigoană este terapeut, iar în trecut a fost producător de produse de patiserie și cofetărie.

„Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania. Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma

sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile.

Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile”, a mai spus ea pentru Taifasuri.

Silviu Prigoană, mesaj pentru fosta soție

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, Silviu Prigoană, a reacționat la vestea că aceasta se căsătorește. Afaceristul a fost cel de-al doilea soț al jurnalistei, cei doi căsătorindu-se și divorțând de cinci ori!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format un cuplu din 2003 până în 2015, cu mici pauze.

Chiar dacă au avut multe împăcări, omul de afaceri a dezvăluit faptul că o singură dată au ajuns în fața preotului, pentru ca Dumnezeu să le binecuvinteze căsnicia, pentru că Silviu Prigoană spune că „nu este un tip dus la biserică”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.