Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, v

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au ajuns din nou în centrul atenției tabloidelor britanice. De data aceasta, a ieșit la iveală o descoperire uluitoare legată de cei doi.

Potrivit unui raport al experților de la Societatea Istoriei Genealogiei New England, citat de metro.co.uk,

Meghan este înrudită cu familia regală britanică. Markle și Prințul Harry sunt, conform cercetărilor specialiștilor în genealogie, veri de gradul al 15-lea.

Tatăl ducesei de Sussex, cineastul Thomas Markle, are un strămoș englez, pe nume Ralph Bowes. Bowes a trăit în perioada 1480-1518 și era magistrat în comitatul Durham, din Marea Britanie.

Ralph Bowes a avut o nepoată, Bridget Bows, a cărei rudă de sânge, șapte generații mai târziu, pe nume Doris Sanders (născută în 1921), a devenit mama lui Thomas Markle.

Un alt nepot al lui Ralph Bowes, verișor cu Bridget Bowes, pe nume George Bowes era înrudit cu Lady Elisabeth Bowes Lyon (1900-2001), soția regelui George al VI-lea al Regatului Unit Britanic.

Lady Elisabeth Bowes Lyon a fost mama reginei Elisabeta a II-a, cea care este astăzi Regina Marii Britanii din 1952 și bunica Prințului Harry.

Sally Morgan, clarvăzătoare și prietenă apropiată a Prințesei Diana, spune că relația dintre Harry și Meghan este una foarte, foarte strânsă, iar cei doi vor rămâne soț și soție pentru mulți ani de acum înainte.

„Am avut o viziune, există o mare dragoste în căsătoria lui cu a ei. Știu că mulți clarvăzători spun că nu va rezista, dar eu zic că mariajul lor va dura”, a spus Sally Morgan în cadrul emisiunii ”The Morning

Show”, a explicat Morgan. Meghan și Harry au devenit părinți pentru a doua oară în vară Pe 4 iunie

2021, Meghan Markle a născut-o pe surioara băiețelului ei și al Prințului Harry, Archie (2 ani).

Ca un tribut pentru bunicii și pentru mama Prințului Harry, ducii de Sussex și-au numit fetița Lilibet

Diana. Lilibet era alintul folosit de regretatul Prinț Philip pentru Regina Elisabeta a II-a, iar al doilea prenume aparținea mamei lui Harry, ducesa de Wales.

Leave A Reply

Your email address will not be published.