Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile:

Polițistul Marian Godină a reacționat după gravele derapaje ale lui George Buhnici, care a transmis femeilor că nu au ce căuta la plajă dacă au vergeturi și celulită.

Godină a scris pe Facebook un mesaj care face referire la declarațiile lui Buhnici, însă fără să-l nominalizeze, și a vorbit inclusiv despre mamele care „pun celulită pe coapse spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare să se uite după țâțe și buci”.

Marian Godină, care a devenit de curând tatăl unei fetițe, a postat un mesaj pe contul de Facebook în care vorbește despre mame și face aluzie și la declarațiile lui Buhnici, care a zis într-un interviu despre soția lui că „arată ca o minoră’ și le-a invitat pe fete „să meargă la sală’ înainte să se expună la mare.

Polițistul brașovean a scris mesajul din noua sa postură de tată și a subliniat eforturile pe care le face soția sa cu creșterea bebelușului.

El a explicat că, deși el se implică foarte mult, Georgiana este cea care duce greul și i-a atacat fără să-i numescă atât pe Buhnici, cât și pe Ilinca Vandici, care acum patru luni spunea că vrea ca soțul ei să fie „șmecher’, nu să schimbe scutece sau să meargă la cumpărături.

„Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot.

Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru „eforturile” mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie.

Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult’, a scris Godină.

„Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii.

Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci.

Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine’, a fost mesajul polițistului.

Declarațiile lui George Buhnici care au inflamat internetul
Postarea lui Marian Godină vine după ce George Buhnici a dat un interviu la Antena Stars în care își lăuda soția că „arată ca o minoră’: „Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!’.

Înainte de asta, Buhnici le invita pe fete să treacă pe la sală.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.