Maria Ciobanu se retrage din muzica populară, la 86 de ani: „Corzile vocale nu-s de fier. Și fierul se tocește, dacă-l tot bați”

Maria Ciobanu se retrage din muzica populară, la 86 de ani. Recent, celebra cântăreață și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie, Bebe Mihu i-a transmis cele mai sincere urări. Tot el a fost cel care a anunțat că îndrăgita interpretă nu va mai cânta la evenimente.

Maria Ciobanu se retrage din muzica populară, la 86 de ani. Potrivit soțului Mariei Dragomiroiu, artista nu și-a dorit să facă playback, astfel că a decis că este momentul să renunțe la scena unde și-a petrecut o mare parte din viață.

Maria Ciobanu se retrage din muzica populară, la 86 de ani

I-am transmis ieri La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă.

Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni. E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a declarat Bebe Mihu,pentru Playtech Știri.

Având o vârstă înaintată, Maria Ciobanu s-a pregătit pentru trecerea în neființă și și-a ales și locul de veci. Mormântul artistei se află la Cimitirul Bellu din București, pe Aleea Artiștilor, la umbra unui tei, nu departe de cavoul lui Ion Dolănescu, fosta sa mare iubire.

Leave A Reply

Your email address will not be published.