Margareta Clipa și Gheorghe Cusiac, o poveste de dragoste surprinzătoare. Ce relație au avut cei doi înainte de căsătorie

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Margareta Clipa și Gheorghe Cusiac au trăit o poveste de dragoste surprinzătoare. Viața frumoasei interprete a fost una plină de peripeții pe plan personal, însă puțini sunt cei care știu ce relație au avut cei doi înainte de căsătorie.

Margareta Clipa și Gheorghe Cusiac, o poveste de dragoste surprinzătoare

Margareta Clipa și soțul ei, Gheorghe Cusiac au avut parte de o poveste de dragoste plină de peripeții. Cei doi se cunosc de când erau copii și se iubesc din tinerețe. Cu toate acestea cuplul a avut parte de numeroase piedici, unele chiar din partea familiei lui Gheorghe Cusiac.

Cântăreața apreciată pentru vocea inconfundabilă și sinceritatea ce o caracterizează, a declarat într-o emisiune că și-ar fi dorit să se căsătorească la 20 de ani cu Gheorghe Cusiac, marea ei iubire. Dorința interpretei nu s-a îndeplinit la acea vreme deoarece mama lui nu a fost de acord cu relația acestora.

Margareta Clipa a mărturisit că nu a fost plăcută de mama lui Gheorghe din cauza diferenței de statut social dintre ei. Ea era atunci la începutul carierei, muncind din greu pentru a deveni o cântăreață de succes, iar bărbatul ei iubit era inginer.

Mai mult decât atât, solista recunoaște că mama lui Gheorghe Cusiac a încercat de mai multe ori să îi despartă și chiar să o amenințe:

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus: „Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!”. Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, povestea Margareta Clipa la o emisiune televizată.

Dragostea dintre ei a fost atât de mare încât și-au unit destinele mult mai târziu chiar dacă fiecare își întemeiase propria familie. Au păstrat mereu legătura și s-au întâlnit la nunta Margaretei Clipa, eveniment care avea să le schimbe definitiv viața celor doi.

Evenimentele neprevăzute au apărut nu doar în plan personal, ci și pe plan profesional. De-a lungul carierei sale s-a confruntat cu multe prejudecăți și conflicte cu colegii de breaslă. Un scandal recent prin care a trecut a fost declanșat de cântărețul Valentin Sanfira care a jignit-o pe îndrăgita interpretă.

Ce relație a existat între cei doi înainte de căsătorie

Povestea de dragoste dintre frumoasa interpretă Margareta Clipa și soțul ei, Gheorghe Cusiac a fost una tumultoasă de la început până la sfârșit. După ce fiecare a pornit pe drumul lui în pofida sentimentelor puternice dintre ei, câțiva ani mai târziu avea să se întâlnească pentru a li se schimba viața.

Au ținut legătura peste ani și s-au reîntâlnit la nunta celebrei cântărețe de muzică populară. În mod surprinzător, Gheorghe Cusiac a venit împreună cu soția lui la nunta Margaretei Clipa în calitate de naș de cununie.

După scurt timp, cei doi și-au dat seama că dragostea dintre ei era la fel de puternică și au decis să fie împreună spre surprinderea tuturor.

Primul care a divorțat a fost Gheorghe Cusiac, urmat imediat de Margareta Clipa care s-a despărțit de soțul ei pentru a fi împreună cu marea ei iubire din tinerețe. Astfel, în 2002 aceștia s-au căsătorit, provocând un adevărat scandal în rândul admiratorilor, dar și printre apropiații celor doi.

Cântăreața de muzică populară a povestit în cadrul unui interviu cum a fost organizată nunta cu marea ei dragoste:

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit.”

Margareta Clipa a recunoscut că a fost susținută mereu de soțul ei, fapt care a ajutat-o să aibă o carieră de succes și să se mențină în formă.

Secretul frumuseții îndrăgitei interprete

Margareta Clipa s-a remarcat nu doar prin vocea deosebită care a cucerit publicul, ci și prin atitudine și aparițiile ei fără cusur. Frumoasa doamnă a cântecului românesc pare că deține o rețetă secretă a frumuseții și tinereții.

Interpreta a dezvăluit într-un interviu ce anume o ajută să se mențină în formă și să fie veșnic tânără:

„Fac sport. Merg la sală şi atât de bine mă simt. Am un conac lângă mine şi trei ore muncesc în bazinul de înot. Am program de alergat şi de înot. Înot o oră pe zi. Sar şi alerg mult în apă. Fac şi saună. Eu nu pot să alerg pe uscat din cauza coloanei şi de aceea alerg în apă. Încerc să mă menţin în formă. Nu beau alcool, nu beau cafea, nu mănânc gras”, a declarat aceasta.

Margareta Clipa a demonstrat că este o femeie puternică, reușind să își întemeieze o familie alături de Gheorghe Cusiac, bărbatul lângă care a trăit o poveste de dragoste surprinzătoare. Cei doi au reușit să își unească destinele indiferent de relația care a existat înainte de a se căsători și să formeze unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe scena populară românească.

Leave A Reply

Your email address will not be published.