Marcela Fota și-a refăcut viața cu un tinerel, la doi ani de la moartea soțului. Noul iubit are 23 de ani și e milionar

Cântăreața Marcela Fota a recunoscut, de curând, că și-a refăcut viața după ce, acum aproape doi ani, bărbatul cu care s-a iubit a încetat din viață din cauza unui infarct.

Marcela Fota este, la cei 45 de ani ai săi, una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și de petrecere de la noi. Greu încercată de viață, artista pare că și-a găsit, de câteva luni, liniștea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea, fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul cu 22 de ani mai tânăr al Marcelei Fota

Marcela Fota a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că și-a refăcut viața la aproape doi ani după ce a fost nevoită să îndure tragedia decesului fulgerător al bărbatului pe care îl iubea și alături de care are un băiețel, pe David, în vârstă de 13 ani.

”Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota la Antena Stars. Dar, chiar dacă a vorbit de relația pe care o are, vedeta muzicii populare nu a spus despre cine este vorba.

Cu toate acestea, informațiile obținute de FANATIK indică că este vorba de un tânăr de 23 de ani, fiul unor afaceriști cu greutate din Craiova care, de ceva timp, este managerul companiei familiei. Tânărul, cu 22 de ani mai tânăr decât Marcela Fota, poartă numele de Alex T.

Alex, iubitul cântăreței Marcela Fota, e afacerist de milioane
Compania la care Alex, iubitul artistei Marcela Fota, este manager a fost fondată, acum mai bine de 15 ani, de familia tânărului. Iar de atunci, firma a reușit să se impună în domeniul construcțiilor din Dolj și, de ceva vreme, e un nume important pe piață la nivelul întregii țări.

Conform datelor fiscale depuse la ANAF și consultate de FANATIK, compania al cărei patron este tatăl iubitului Marcelei Fota a reușit, în 2021, să obțină o cifră de afaceri uriașă și, astfel, să fie pe primul loc în domeniul ei de activitate în județul Dolj.

Mai exact, datele indică că firma a făcut afaceri de peste 82 de milioane de lei (peste 16 milioane de euro), aproape dublu față de anul fiscal precedent. E adevărat, profitul raportat a fost unul negativ, societatea având pierdere de peste 1,3 milioane de lei.

Ce spune Marcela Fota despre iubitul ei
Cum banii nu sunt o problemă pentru Alex, tânărul de 23 de ani nu ascunde că se bucură la maximum de posibilitățile financiare pentru care atât el, cât și familia, muncesc din greu. Așa că, pe conturile lui de socializare, se pot vedea imagini cu el din diverse excursii petrecute pe tărâmuri exotice, dar și mașini de lux.

Chiar dacă, într-un final, a recunoscut că are o relație, Marcela Fota fiind surprinsă în compania tânărul ei iubit și acum câteva luni, pe când spunea însă că este doar un prieten de familie, artista preferă să fie cât mai discretă cu privire la sentimentele pe care le împărtășesc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.