Manelista Sorina Se Zbate Între Viață Și Moarte! Fosta Soție A Lui Guță Este Grav Bolnavă

Manelista Sorina a fost una dintre cele mai cunoscute maneliste în perioada ei de glorie.

De când s-a retras din muzică, lucrurile rele s-au ținut scai de ea.

Artista traversează acum o perioadă de cumpănă: este la un pas de moarte și are nevoie de ajutorul oamenilor.

Sorina Manelista are nevoie de ajutor

Sorina Manelista se număra printre cele mai cunoscute interprete de manele în urmă cu câțiva ani. Aceasta a devenit cunoscută mai ales când era soția lui Guță. Timp de șapte ani au format un cuplu, dar apoi s-au despărțit cu scandal și nu a mai avut parte de aceeași faimă.

De ceva timp, însă, nu s-a mai auzit nimic de ea, mai ales în materie de muzică. Aflăm acum, însă, că are probleme grave de sănătate. Fosta manelistă se zbate acum între viață și moarte, așa cum a anunțat celebrul Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Acesta a cerut ajutorul tuturor lăutarilor care pot pune mână de la mână pentru a o salva pe artistă. Aceasta are nevoie de un transplant de rinichi, pe care doar specialiștii din Turcia îl pot realiza cu succes. Starea ei de sănătate este extrem de gravă și se află acum sub stricta supraveghere a medicilor.

„Fac un anunț in primul rand catre toți lăutarii !
Aceasta femeie care o știm cu totii SORINA SE ZBATE ÎNTRE VIAȚA ȘI MOARTE ! Haideți sa o ajutam cu totii !!! ARE NEVOIE DE TRANSPLANT DE RINICHI IN TURCIA !!! FIECARE CARE VREA SA O AJUTAM CU CÂT PUTEM !!!!! O sa revin cu un live !!!!!”, a scris Tzancă pe rețelele de socializare.

Sorina Manelista, probleme cu alcoolul

Sorina Manelista era o femeie în toată firea în trecut. Avea grijă de ea, era mereu aranjată și purta haine extravagante. Ultimii ani, însă, au fost un calvar pentru ea. Pe lângă problemele de sănătate, și-a pierdut și casa în urma unui incendiu de proporții.

Cea mai grea lovitură a fost, însă, depresia cu care s-a luptat mult timp. Aceasta ajunsese să aibă mari probleme cu alcoolul, de care abuza cât de mult putea. Sorina mărturisea că timp de trei ani a băut în exces, până adormea pe masă. Sora ei încerca să o salveze, dar nimic nu putea să o sustragă de la băutura care o ajuta să se simtă mai bine și să uite de tot.

”Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și mă îmbătam, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani”, a spus Sorina la Antena Stars în trecut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.