Mama Geta, în stare de șoc. Hoții i-au spart casa și i-au furat seiful plin cu bani. Cum s-a întâmplat totul: ”Am zis că leșin”

Mama Geta este în stare de șoc, după ce hoții au intrat în casa lor și i-au furat seiful plin cu bani.

Geta Sterp a explicat pas cu pas cum s-a întâmplat totul și cum hoții le-au spart locuința.

Tânăra s-a întors de la un examen și și-a găsit casa devastată, toate lucrurile aruncate pe jos, dar și seiful furat. Acolo se aflau banii lui Culiță Sterp, dar și ai mamei Geta.

Jaful a avut loc acum puțin timp, când mama Geta se afla la mar e împruenă cu Iancu, iar Geta era la un examen, la facultate.

Acela ar fi fost și momentul când casa lor ar fi fost devastată de hoți. Geta Sterp a povestit cu amănunte cum a găsit lumina aprinsă în camera unde se afla seiful. În cele din urmă a sunat la Poliție, iar oamenii legii au început cercetările.

Cum s-a întâmplat totul
”Am venit acasă, m-am îndreptat spre camera unde erau banii că era becul aprins.

Am intrat în camera asta și am văzut duplaul deschis. Am văzut pătura și încă un preș aruncate pe jos, erau puse peste locul unde aveam noi banii. Peste seif, mai exact.

Seiful era foarte mare, avea 100 de kilograme. Ceea ce înseamnă că n-a putut să-l ia o persoană, ci două sau trei. Eu când am văzut că nu e seiful, vă dați seama.

Am zis că leșin, mi s-a făcut pielea de găină, am amuțit. Am sunat-o pe mama, n-a răspuns…am sunat-o pe mama Danielei și i-am zis să-i spună mamei. Îl sun pe Culiță și îl întreb unde-i seiful, că am ajuns acasă și nu-l vedeam.

Cei mai mulți bani îi aparțineau lui Culiță și l-am sunat pe el…am sunat la Poliție, a sunat și Culiță.

A ajuns și Poliția acasă. Eu intrasem doar în camera asta, unde erau banii.

O sumă imensă de bani, nu are rost să mai dau cifre, erau foarte mulți bani”, a povestit Geta Sterp, în vlogul postat pe YouTube.

Leave A Reply

Your email address will not be published.