Mama Deliei, bolnavă. A vorbit despre suferința sa: Tumoră la braț

Mama Deliei a recunoscut, în cadrul unei emisiuni tv, că a trecut prin clipe grele, medicii găsindu-i o tumoră la brațul drept. Gina Matache nu a vorbit niciodată, până acum, de această problemă de sănătatepe care a descoperit în urmă cu trei ani.

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă.

Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani.

Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea. Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte”, a declarat Gina Matache, în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face’, a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Din nefericire, și soțul acesteia suferă de o boală grea, iar Gina Matache a vorbit despre suferința acestuia.

„Şi tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi din păcate, diagnosticul nu este unul uşor.

Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.