Mădălin Ionescu a vorbit urât despre Gabriela Cristea, iar cuvintele lui au deranjat-o extrem de tare pe vedetă. Uluitor ce a făcut public acum soția lui Tavi Clonda despre nașii lor: „Nu mai …”

Gabriela Cristea a vorbit despre relația pe care o are cu nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Familiile Clonda și Ionescu se înțeleg bine acum, dar prietenia lor a început cu stângul și Gabriela recunoaște că a

deranjat-o foarte mult cum vorbea Mădălin despre ea, pe vremea când prezenta Acces Direct.

În emisiunea lor de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea’, telespectatorii pot urmări detalii neștiute despre familia Clonda-Cristea, iar Gabriela este la fel de sinceră în

privința vieții sale private, așa cum o știu și fanii de pe Instagram. Într-una dintre ediții, Gabi a dezvăluit cum a început relația cu nașul Mădălin Ionescu.

„Nu mai știu de când o știu pe Cristina. Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște

emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto’, a dezvăluit Gabriela Cristea.

Deși relația lor a început cu stângul, familia Clonda se înțelege minunat în momentul de față cu familia Ionescu și nu întâmplător au o relație mai mult decât de prietenie.

Întrebat despre cum arată relația nași-fini, Tavi Clonda a spus că este una foarte bună și că se vizitează destul de des, în funcție de timpul disponibil. Totodată, soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că fetele lor se înțeleg de minune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.