Ma numesc Maria, am 53 de ani, sunt casatorita de 32 de ani, dar sotul meu si-a gasit o amanta mai tanara chiar decat fiicele noastre”

Buna ziua,

Ma numesc Maria, am 53 de ani, sunt casatorita de 32 ani cu sotul meu si am doua fete care nu mai locuiesc cu noi.

Timp de 15 ani, relatia mea cu sotul a fost frumoasa, binentales cu mici probleme, ca in orice familie. In anul 1995, datorita unui imprumut la banca, am pierdut apartamentul in care locuiam. Cu doi copii mici, am fost nevoiti sa ne mutam la parinti mei.

Trei ani mai tarziu, sotul meu a plecat in Franta, dupa care am plecat si eu, lasand fetele cu parintii mei. Am muncit amandoi timp de doi ani si am reusit sa cumparam o casa.

Casa pe care am cumparat era departe de parintii mei si am fost nevoita sa imi las sotul singur in Franta, iar eu sa raman cu fetele in Romania. In tot acest timp vorbeam la telefon si ne vedeam la cateva luni.

In acest timp, in viata sotului mea a aparut o femeie, una care a facut din el un om care nu se mai controla.

Vorbea urat chiar si cu fetele, nu vroia sa mai mergem la el. Pentru mine si pentru fiica mea cea mica (care il iubeste si acum foarte mult pe sotul meu) a fost un soc. Am decazut psihic, nu mai mancam, nu mai dormeam, viata mea era un vis din care nu ma mai puteam trezi.

Anii au trecut, eu mi-am gasit un job si incet, incet uitam prin ce am trecut. Intr-o zi, sotul meu a ramas fara slujba, fara bani si a rugat fetele sa il primim acasa.

L-am primit, l-am iertat, dar el tot a continuat sa ma insele. De fiecare data aflam, pentru ca nu stia sa ascunda relatiile extraconjugale pe care le avea.

Apoi s-a cumintit cativa ani, pana a plecat in Africa, unde bineinteles ca a gasit una de 24 ani, mai mica decat fiicele lui. Acum lucreaza in Franta, vine acasa lunar, dar are alta amanta mai mica cu 20 ani ca el. Chiar daca am aflat, el neaga ca are aceasta relatie.

Va rog, spuneti-mi ce sa fac?

Leave A Reply

Your email address will not be published.