Lovitura de teatru in inchisoare! Vestea primita de parintii studetei criminale de la Medicina despre fiica lor, Carmen Bejan

Carmen Bejan a fost condamnata in 2009 la 19 ani si 8 luni de inchisoare, dupa ce, in complicitate cu iubitul ei de atunci, Raul Sergiu Florescu, a ucis un barbat si apoi a ascuns cadavrul in portbagajul unei masini!

Cazul a cutremurat Romania la acea vreme, iar acum familia tinerei a primit o veste neasteptata.

Sudenta de la Medicină din Timișoara, acuzată de crima oribilă în care un bărbat de 65 de ani a fost tranșat și ascuns în portbagajul unei mașini, ar putea fi eliberată condiționat, potrivit unei sentinței Judecătoriei Gherla, decizie care la acest moment nu este definitivă.

În toamna lui 2021, Carmen Șatran a depus la Judecătoria Gherla prima solicitare de eliberare condiționată, care a fost respinsă la acel moment.

Reprezentanții legali ai lui Carmen Șatran au atacat sentința cu apel, însă Tribunalul Cluj a decis menţinerea acuzatei după gratii.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj a decis totuși reducerea termenului de rejudecare a solicitării pentru anul acesta în martie 2022.

Pe data de 14 martie, Judecătoria Gherla a decis eliberarea condiţionată a lui Carmen Şatran, însă decizia nu este finală, potrivit Adevarul.ro.

„Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN condamnată la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare”, a fost sentința Judecătoriei Gherla.

Carmen Șetran a fost condamnata pentru o crimă odioasă în 2009, în care un bărbat de 65 de ani, de etnie roma, din Timisoara, pe nume Trifu Schrott, a fost ucis cu 50 de lovituri de cuțit, iar cadavrul lui a fost apoi tranșat.

Crima a fost săvârșită împreună cu iubitul ei, Raul Sergiu Florea, iar conflictul ar fi pornit de la bani, după ce tânără a oferit servicii sexuale victimei, iar bărbatul a refuzat să plătească.

Victima, Raul Sergiu Florea, făcea parte din comitetul romilor care se ocupa de judecata țigănească.

Inițial, Carmen Șetran trebuia să execute 5.387 de zile de închisoare pentru a fi pusă în discuție solicitarea de eliberare condiționată.

Potrivit raportului Comisiei de la Penitenciarul Gherla, propunerea de eliberare condiționată a fost luată în considerare Carmen Șetran ar fi fost o condamnată-model.

“Deţinuta nu a fost sancţionată disciplinar şi a înregistrat mai multe recompense. A muncit în timpul detenţiei (428 zile). A fost receptivă la unele activităţi cultural-educative. Persoana privată de libertate nu are antecedente penale şi este la prima analiză”, se arată în raport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.