Liviu Dragnea, iubita de doar 25 de ani! Si-ar fi refacut viata cu o tinerica dupa despartirea de Irina Tanase

Liviu Dragnea si-ar fi refacut viata, dupa despartirea de Irina Tanase. Politicianul ar trai o frumoasa poveste de dragoste cu o tanara in varsta de 25 de ani.

Liviu Dragnea și fosta sa iubită, Irina Tănase, s-au despărțit.

După ce a stat să-l aștepte să iasă din închisoare, relația lor s-a terminat la scurt timp, asta după ce politicianul a decis că trebuie să pună punct poveștii de iubire pe care a avut-o cu aceasta.

Se pare că acesta ar fi suspectat-o pe aceasta că l-a trădat, iar Liviu Dragnea nu a putut trece peste acest moment.

După despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea ar fi dat iar lovitura tot cu o tinerică. În viața politicianului a apărut o nouă femeie originară din Buzău.

Tânăra în vârstă de 25 de ani e profesoară de franceză, însă până în prezent niciunul nu a confirmat că ar avea o relație, dar zvonurile sunt din ce în ce mai multe pe acest subiect.

Aceasta a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar în prezent e înscrisă la masterul în Sociologie. Ea a activat în echipa de volei a CSS Buzău, dar a fost și model și a publicat și un volum de versuri în timpului liceului.

Totodată, ea a intrat în lumea politică în partidul în care activează și Liviu Dragnea, de aici și modul în care cei doi s-au cunoscut.

Irina Tanase, relatie cu un multimilionar

Irina Tănase pare că a trecut destul de repede peste despărțirea de Liviu Dragnea. Blondina a fost surprinsă recent de paparazzi mediaflux.ro în compania unui alt bărbat.

Potrivit sursei citate, acesta ar fi chiar multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, în vârstă de 53 de ani.

Cei doi s-au afișat împreună în public, atunci când au luat prânzul într-un restaurant de lux din Capitală.

La masă au fost invitați, pentru scurt timp, și doi parteneri ai afaceristului, semn că fosta iubită a lui Liviu Dragnea a făcut deja cunoștință cu cercul de prieteni ai lui Akoury.

Leave A Reply

Your email address will not be published.