Liviu Dragnea, apariție șoc după despărțirea de Irina Tănase! Ce femeie celebră s-a afișat alături de el! Gestul politicianului i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Prima apariție a lui Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. În urmă cu doar câteva săptămâni, au apărut primele

zvonuri legate de o posibilă despărțire dintre fostul lider PSD și iubita lui, Irina Tănase.

Ulterior, a fost confirmată separarea chiar de politician. Iată cum s-a prezentat acum la un eveniment.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a cunoscut pe vremea când fostul lider PSD era încă căsătorit. În anul 2015, acesta a divorțat de Bombonica Dragnea, iar la scurt timp a început să se afișeze cu noua lui parteneră de viață. Însă, relația nu a durat prea mult, iar anul acesta au decis să meargă pe drumuri diferite.

Politicianul a tot scris pe rețelele de socializare că nu vrea să dea prea multe detalii despre viața lui personală, ci că ar dori să se focuseze toată lumea pe partea profesională. De curând, a fost invitat la un eveniment, iar oamenii au fost surprinși să-l vadă așa, mai ales că doar ce a trecut printr-o despărțire.

Deși nu a fost o perioadă prea bună pe plan sentimental, Liviu Drangea pare să fi depășit momentul. Fostul lider PSD încearcă să se focuseze cât mai mult pe cariera sa în această perioadă, ca să uite de necazurile din plan personal.

De curând, a fost prezent la un eveniment în judeţul Teleorman, unde a făcut o baie de mulțime, așa cum obișnuia și în trecut și, pe tot parcursul evenimentului, a fost cu zâmbetul pe buze. Oamenii de la întâlnire nici nu ar fi spus că politicianul doar ce a trecut printr-o despărțire.

„Am fost astăzi în Teleorman, împreună cu colegul și prietenul meu Codrin Ștefănescu și cu minunata noastră colegă Carmen Dan

Mi-a făcut o imensă bucurie să pot ajunge la această întâlnire. Nu am cuvinte să descriu ce fel de oameni sunt teleormănenii!

Oameni minunați, deosebiți, deschiși și primitori care mă fac mândru să mă numesc teleormănean. Am să privesc întotdeauna cu prețuire și respect către acești oameni care ne-au primit cu sufletul deschis și multă dragoste.

Mulțumesc tututor celor pe care i-am întâlnit astăzi, adevărați români și patrioți! Astfel de oameni ne dau puterea să mergem mai departe!”, a spus Liviu Dragnea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.