Lidia Buble face dezvăluri picante despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cum a cucerit-o omul de afaceri în vârstă de 63 de ani

Lidia Buble a dezvăluit detalii fascinante despre partenerul ei, Horațiu Nicolau, și ce a fost cu adevărat captivant în legătura lor.

De-a lungul ultimelor luni, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au format o pereche admirabilă, atrăgând atenția publicului prin discreția și farmecul lor. Cu toate că au fost surprinși în diverse momente tandre de paparazzi, cei doi au păstrat adesea privirea lor relațională învăluită într-un aer de mister. Cu toate acestea, în ciuda reticenței lor de a dezvălui detalii intime, Lidia Buble a împărtășit recent câteva aspecte semnificative ale relației lor.

Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, Lidia Buble a vorbit despre ce aspecte apreciază cel mai mult în parteneriatul ei cu Horațiu Nicolau. A subliniat că iubirea necondiționată, respectul și încrederea sunt fundamentale în construirea unei relații frumoase și durabile. Aceste valori sunt cele pe care le prețuiește cel mai mult și consideră că sunt esențiale pentru o conexiune autentică.

În plus, Lidia a dezvăluit că are planuri de a-și împărtăși povestea de viață printr-o carte sau chiar printr-un film viitor. Își dorește să ofere o perspectivă inspirațională și să încurajeze alții să viseze și să creadă în propria lor putere.

În altă parte a interviului, Lidia Buble a deschis ușa spre latura mai personală a vieții sale, vorbind despre momentele dificile și frumoase pe care le-a trăit, inclusiv experiența ei muzicală și relația cu familia. A mărturisit că unul dintre cele mai emoționante momente a fost ascultarea piesei sale la radio și apoi transformarea acesteia într-un hit de top. Cu toate acestea, nu a neglijat nici partea spirituală a vieții sale, vorbind despre credința puternică pe care o are și modul în care aceasta îi ghidează fiecare pas.

Într-un alt interviu pentru Fresh by Unica, Lidia a dezvăluit detaliile vieții sale de familie și modul în care valorile învățate din copilărie au modelat persoana care este astăzi. A învățat să împartă și să ofere dragoste în jurul ei, fiind mai fericită când dăruiește decât când primește.

Prin aceste dezvăluiri, Lidia Buble continuă să fascineze și să inspire, atât prin muzica sa, cât și prin povestea sa de viață.

Leave A Reply

Your email address will not be published.