Legătura neștiută dintre Neti Sandu și Florin Călinescu. La asta nu te-ai fi așteptat

Neti Sandu și Florin Călinescu sunt două dintre cele mai importante nume din industria de televiziune.

Ce doi activează în domeniu de ani buni și au ajuns să între în sufletele românilor prin proiectele pe care le-au făcut de-alungul anilor.

Cu toate că toată lumea îi cunoaște pe cei doi, puțini dintre români știu că Neti Sandu și Florin Călinescu au o legătură specială.

Neti Sandu a povestit într-un interviu care este relația dintre ea și Florin Călinescu și cum a ajuns ea să lucreze în cadrul televiziunii Pro TV.

Bruneta de la horoscop a dezvăluit că Florin Călinescu a fost cel care i-a făcut recomandarea de angajare în cadrul televiziunii, iar șefii au fost încântați de ea și de abilitățile ei de „cititor în stele”.

Neti Sandu și Florin Călinescu se știu de ani buni
Neti Sandu a mai povestit că prima oară când și-a început cariera de astrolog își testa abilitățile de citit în stele chiar pe ea, mai apoi urmând membrii familiei sale.

Ea a afirmat că astrologia este inepuizabilă și că un lucru este sigur, că mai sunt multe de descoperit în acest domeniu. Bruneta de la horoscop a precizat că ea își dorește cel mai mult să înțeleagă viața prin prisma talentului ei de astrolog.

„Înainte fusesem la radio, la Pro FM, mă văzuse Florin Călinescu acolo. După ce oamenii de la PRO TV au stat luni de zile să găsească rubrici pentru matinal, Călinescu şi-a adus aminte de «una care face singură horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbeşte din stele, cautati-o». Au dat de mine. Ce uluită am fost, m-au căutat, am dat probă şi am luat. Bineînțeles că întâi mi-am făcut mie, am făcut școală pe mine. Întâi trebuie să înveți fiecare zodie, după aceea ce înseamnă fiecare planetă, ce face fiecare zodie în fiecare dintre case. Fiecare om are zece planete, care stau într-un fel în ziua în care s-a născut. Ca să poți să spui ceva despre acel om trebuie să înveți pentru fiecare ce înseamnă Venus în Balanță, Venus în Gemeni etc.

E inepuizabilă și, din când în când, le reiau să văd dacă mai storc ceva de la ele fiindcă, de fapt, eu vreau să înțeleg viața, asta mă interesează”, a declarat Neti Sandu într-un interviu.

În altă ordine de idei, foarte multe persoane încă se mai întreabă dacă Neti Sandu are perucă. Ei bine, prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a recunoscut de mai multe ori că aceasta este coafura ei naturală. Și totuși, lumea nu o crede…

Leave A Reply

Your email address will not be published.