La un pas de DIVORȚ! DANI OȚIL a făcut anunțul. Cutremur total în showbiz : Da este adevarat de azi nu mai suntem

Apare un nou divorț în showbiz-ul românesc? Recent, Dani Oțil, prezentatorul TV de la „Neața cu Răzvan și Dani”, și-a șocat toți fanii! Acesta a mărturisit că era la un pas să divorțeze de soția sa.

De la ce a pornit totul?

Dani Oțil era la un pas să divorțeze de Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil a povestit luni, în cadrul emisiunii TV „Neața cu Răzvan și Dani”, că a avut o discuție aprinsă cu soția sa, Gabriela Prisăcariu, din cauza unui serial TV.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet:

Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste cinci ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul.

Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp.

Și ea a zis: «Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată», iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția” a declarat prezentatorul TV.

Amintim faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit anul trecut, după ce au avut o relație frumoasă de lungă durată. În prezent, aceștia au un băiețel pe nume Luca Tiago.

Deși viața lor pare roz, aparent, cearta izbucnită duminică seară din cauza acelui serial TV nu a fost singurul moment tensionat dintre cei doi. Amintim faptul că, weekendul trecut, Dani Oțil i-a dat o replică dură soției sale. Ce i-a putut spune prezentatorul TV nevestei sale?

Leave A Reply

Your email address will not be published.