Kate Middleton și Meghan Markle au surprins pe toată lumea. Ce gest au făcut în timpul funeraliilor

Kate Middleton și Meghan Markle au surprins pe toată lumea. Soțiile prințului William și prințului Harry au făcut un gest la care nimeni nu se aștepta.

Kate Middleton și Meghan Markle au surprins pe toată lumea. Cum au fost văzute în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton și Meghan Markle au fost amândouă alături de soții lor în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a, care au loc la Westminster Hall, acolo unde sicriul regretatei suverane a fost depus până luni, 19 septembrie, atunci când va fi înmormântată.

William, noul Prinț de Wales, a purtat uniforma militară, în timp ce Harry a purtat costumul negru de doliu cu medaliile militare atașate.

Meghan și Kate au fost văzute făcând fiecare câte o reverență în fața sicriului. Iar Meghan și Harry s-au ținut de mână la ieșirea din Westminster.

Soția prințului William a putut fi surprinsă în timp ce purta aproape de inimă amintirea reginei Elisabeta a II-a.

Noua prințesă de Wales, în vârstă de 40 de ani, a fost fotografiată purtând o broșă deținută de regretatul monarh miercuri, în timp ce se îndrepta de la Palatul Buckingham spre Westminster Hall, unde a avut

loc o slujbă în onoarea reginei Elizabeth, a relatat Lauren Kiehna, scriitoare și editor al The Court Jeweller.

Așa cum se arată într-o fotografie împărtășită de The Court Jeweller, regina a purtat broșa cu frunze de diamant și perle la Seul, pe 21 aprilie 1999, aplicată pe un ansamblu galben cu imprimeu alb.

Ea și-a accesorizat mai departe farmecul regal cu trei coliere de perle.

Alături de broșa specială, Kate a fost fotografiată miercuri purtând cerceii cu perle Collingwood ai regretatei sale soacre, Prințesa Diana, relatează Kiehna.

Bijuteriile purtate de Meghan Markle au fost mult mai mici

Meghan Markle a purtat, de asemenea, bijuterii pe care le-a primit de la Regina Elisabeta a II-a, însă acestea nu au fost la fel de impunătoare precum cele purtate de cumnata sa, Kate Middleton.

La slujbă, Kate a mers alături de regina Camilla, soția regelui Charles – odată cu moartea reginei

Elisabeta, ele sunt acum cele două femei cu cel mai înalt rang din familia regală, în calitate de regină consoartă și prințesă de Wales.

Între timp, Meghan, în vârstă de 41 de ani, se afla într-o mașină separată cu Sophie, contesa de Wessex, soția prințului Edward.

Soțul lui Kate, prințul William, și soțul lui Meghan, prințul Harry, au mers în spatele sicriului bunicii lor într-o procesiune prin Londra.

Aceștia s-au alăturat celor patru copii ai reginei – Regele Charles al III-lea, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward – precum și vărului lor Peter Phillips, soțului Prințesei Anne, Sir Timothy

Laurence, vărului reginei, Prințul Richard, Duce de Gloucester și nepotului reginei, David Armstrong-Jones, Conte de Snowdon. La procesiune au participat și membri ai personalului reginei.

La Westminster Hall a avut loc o scurtă slujbă de aproximativ 20 de minute, condusă de Arhiepiscopul de Canterbury, însoțit de decanul de Westminster.

Regina va fi ținută în stare de veci în Westminster Hall timp de cinci zile, unde se așteaptă ca sute de mii de oameni să circule și să îi aducă un omagiu până la înmormântarea de luni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.