Joe Cohen a dat lovitura în carieră și a devenit un om de afaceri de succes. Oferă 10.000 de dolari oricui îl ajută să-și cunoască jumătatea!

Joe Cohen a dat lovitura în carieră și a devenit un om de afaceri de succes, care își permite orice, pe plan material! Însă când vine vorba de dragoste, tânărul are ghinion total!

Acum oferă 10.000 de dolari oricui îl ajută să-și cunoască jumătatea! Însă are o listă de condiții, iată ce-și dorește, de fapt, bogătașul

Joe își mai dorește doar să-și întâlnească jumătatea
Ca să își împlinească cu adevărat viața, Joe își mai dorește doar să-și întâlnească jumătatea. El povestește că a încercat prin orice mod posibil de a cunoaște persoana potrivită, însă fără pic de noroc.

,,Opresc femei pe stradă. Am încercat și în baruri, activități, evenimente. N-am avut noroc.”, spune trist bărbatul.

A rămas pentru el o singură variantă! Pentru a face lucrurile să funcționeze așa cum vrea el, a decis să ofere frumușica sumă de 10.000 de dolari oricui îl ajută să își întâlnească iubirea.

Mai mult, tănărul milionar pune la bătaie și 2.000 de dolari pentru oricine l-ar putea prezenta cuiva care i-ar putea prezenta jumătatea!

Joe și-a folosit propriul website pentru a se descrie, însă pune acolo și o listă de ,,Termeni și Condiții” esențiale.

Ce condiții a pus Joe Cohen
Iată care este lista esențială a bogătașului. Fără să respecte aceste reguli, bărbatul nici nu vrea să audă de persoana care i-ar putea deveni jumătate.

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.
– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.
– Femeia trebuie să fie în Calidornia de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.
– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.
– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

Joe se declară dispus să plătească întreaga sumă dacă se va vedea cu succes timp de 4 luni cu femeia respective.

Un miliardar din Hong Kong oferea de 180 de milioane de dolari pentru orice bărbat dispus să o ia de nevastă pe fiica sa
Povestea ciudată a zestrei de sute de milioane de dolari a început în 2012, atunci când miliardarul din Hong Kong, Cecil Chao Sze-tsung, a făcut o ofertă iniţială de 65 de milioane de dolari, care a crescut ulterior la 180 de milioane, pentru orice bărbat dispus să o ia de nevastă pe fiica sa, scrie gandul.info

Gigi plănuia deja o nuntă în acel moment, cu o femeie numită Sean Eav, cu care se întâlnea deja de 9 ani. Da, fiica magnatului este lesbiană şi nu e absolut deloc interesată să se mărite cu niciun bărbat şi, în fapt, este extrem de fericită cu relaţia pe care o are în prezent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.