Jasmine, fiica lui Virgil Ianțu, strălucește într-o frumusețe răpitoare, aducând mândrie vedetei. Priviți imagini de colecție!

În familia lui Virgil Ianțu, atmosfera este încărcată de emoție în preajma examenelor de Bacalaureat ale fiicei sale, Jasmine Ianțu. Aceasta a împărtășit despre starea ei și a dezvăluit planurile legate de facultatea pe care intenționează să o urmeze.

Jasmine Ianțu se pregătește intens pentru examenul de Bacalaureat programat pe 1 iulie. Având o educație liceală în limba engleză, ea a recunoscut că procesul de învățare nu a fost lipsit de provocări. În ciuda dificultăților, determinarea sa rămâne puternică, iar susținerea din partea familiei este esențială în aceste momente tensionate.

Referindu-se la viitorul său academic, Jasmine a exprimat dorința de a studia în străinătate, la Marbella, Spania, specializându-se în domeniul ospitalității. Ea consideră că această carieră oferă perspective excelente, mai ales în contextul dezvoltării continue din România. Jasmine își dorește să devină concierge și să exploreze oportunități în domeniul politic, concentrându-se pe turism. Primul pas pe acest drum este specializarea în marketingul hotelier în cadrul unui lanț de hoteluri, subliniind că acesta este visul ei principal.

Jasmine a subliniat, de asemenea, că sistemul educațional al facultății unde va învăța include o pregătire detaliată în managementul hotelier încă din primul semestru, inclusiv internshipuri care necesită disciplină și implicare constantă. Aceste oportunități educaționale îi vor oferi o bază solidă pentru cariera sa viitoare, pregătind-o pentru provocările din industria ospitalității.

Într-un interviu pentru Cancan, ea a mărturisit că se confruntă cu stresul din cauza dificultăților în organizarea timpului său, recunoscând că acest aspect o afectează negativ. Însă, cu sprijinul familiei și o planificare atentă, Jasmine este hotărâtă să depășească aceste obstacole și să-și atingă obiectivele.

Astfel, Jasmine Ianțu se pregătește să facă față tuturor provocărilor viitoare, inclusiv cele legate de examenele de Bacalaureat și de începutul unei cariere într-un domeniu pe care îl consideră plin de oportunități. Determinarea și ambiția sa sunt evidente, iar drumul pe care și-l trasează este unul promițător, plin de realizări și succes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.