Jador se confruntă cu probleme de sănătate: „Am luat pastile și tot nu îmi trece”

Artistul trece printr-o perioadă destul de stresantă, căci are agenda plină cu evenimente și cântări. Din păcate, acest lucru îi aduce tânărului cântăreț și o serie de probleme de sănătate, de care pare că nu mai scapă.

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, traversează o perioadă extrem de încărcată. Fiind foarte apreciat de toată lumea, tânărul este invitat la diverse evenimente și cântări, lucru care îi aduce mult succes, dar și o serie de probleme de sănătate.

Foarte activ în mediul online, Jador le povestește fanilor aproape tot ce se întâmplă în viața lui personală, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. Cu ce probleme se confruntă, mai exact, îndrăgitul artist?

Jador are probleme de sănătate

Vestea că nu se simte deloc bine din punct de vedere fizic a venit în urmă cu scurt timp. Jador a povestit urmăritorilor de pe Instagram că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere medical, asta pentru că se confruntă cu o serie de afecțiuni care nu-i dau pace de câteva zile bune.

Din fericire, nu este vorba despre o afecțiune gravă, ci despre o durere de cap care persistă, deși a luat tratament medicamentos zile în șir.
Artistul le-a mai spus fanilor că simte o presiune într-o porțiune a capului și că nu știe ce să mai facă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.