Iulia Albu, atac dur la adresa Anamariei Prodan:

Ce mesaj i-a transmis Iulia Albu Anamariei Prodan: ‌

Iulia Albu a complimentat-o pe Anamaria Prodan pentru un discurs susținut, însă i-a criticat ținuta, deoarece nu ar fi fost accesorizată cum trebuie: ‌

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare.

Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice și eu cred că statutul unei persoane, mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!”, a precizat Iulia Albu la Antena Stars.

Reacția Anamariei Prodan ‌

Anamaria Prodan nu a întârziat să le dea replica celor care au criticat-o din punct de vedere stilistic: ‌

„Nu am un stil vestimentar care să mă reprezinte. Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda.

Eu mă îmbrac cum îmi place mie și cum îmi stă mie bine. Eu dau tonul, nu copiez ținutele altora. Cel mai mult mă deranjează când cineva își cumpără ținuta din vitrină și nu este cu personalitate așa”, a dezvăluit impresara. ‌

Ce trucuri are Iulia Albu pentru a se menține în formă

Iulia Albu a mărturisit, într-un interviu cum se menține din punct de vedere fizic. Vedeta a povestit că nu ține niciodată diete, dar îi place să facă sport:

„Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că eram mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc.

Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus”, a declarat Iulia Albu, pentru Viva.

Iulia Albu consideră că femeile nu trebuie să se ghideze după un anumit tipar în ceea ce ține de aspectul lor și modul lor de a se comporta.

Aceasta le sfătuiește pe toate femeile să facă alegeri proprii, fără să țină cont de gura lumii:

„Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într-un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață.

De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.

În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea.

Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine”, a susținut Iulia Albu, pentru sursa menționată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.