Iulia Albu a „șters pe jos” cu Adela Popescu și Maria Constantin: „O femeie trebuie să fie cultă”

Iulia Albu este recunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată, când a fost nevoită să comenteze ținutele vedetelor de la noi din țară și nu numai.

Adela Popescu și Maria Constantin au fost luate în vizor de către Iulia Albu care nu s-a putut abține să nu le analizeze ținutele așa cum face de fiecare dată.

De asemenea, criticul de modă a făcut și câteva observații dure despre cele două vedete, iar la un moment dat s-a legat chiar și de niște afirmații pe care le-a făcut soția lui Radu Vâlcan, nu doar da hainele sale.

Iulia Albu, despre Adela Popescu

Vedeta spune când îi place alegerea vestimentară pe care a făcut-o o persoană anume, dar critică dur

atunci când alegerile unora nu sunt deloc inspirate și nu le avantajează în niciun fel și are și o emisiuni în care face lucrul acesta și care poartă denumirea de Poliția Modei.

Recent, vedeta a luat-o la bani mărunți pe Adela Popescu analizându-i ținuta pe care a decis să poarte în cadrul unui eveniment monden la care a participat recent.

Ea a fost foarte, foarte atentă la detalii și nu a putut să nu remarce faptul că avea niște chei pe haină pe post de accesorii care nu au fost deloc pe placul criticului de modă.

Nici măcar discursul ei nu a fost înțeles de Iulia Albu, care s-a legat și de el în cadrul discursului său.

„Această Adela Popescu a noastră s-a gândit să vină în întâmpinarea celorlalți invitați care și-au lăsat cheile de la casă pe jacheta ei. (…)

Nu poți să susții o asemenea ținută dacă tu nu ai un discurs pe măsură, discursul neînsemnând doar ce scoți pe gură, ci și felul în care te uiți, felul în care mergi și alte lucruri.

A spus că „o femeie trebuie să fie cultă cât de cât”.

Adică unde? Doar în cap? Doar în picioare? Asta cu „cultă cât de cât” mărturisesc că nu am înțeles-o niciodată. În rest, nu prea am înțeles ce-a spus”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Nici Maria Constantin nu a scăpat de cuvintele dure ale Iuliei Albu

Nici Maria Constantin nu a scăpat de cuvintele dure ale Iuliei Albu, care a vorbit despre ultimele apariții ale cântăreaței de muzică populară și de petrecere.

Vedeta nu s-a putut abține și a precizat că arată precum o picoliță care se plimbă printre mese și că genul acela de top pe care a ales să îl poarte este ceva ce ar fi ales Britney Spears în urmă cu 20 de ani.

De asemenea, le-a dat un sfat telespectatoarelor și le-a rugat să nu meargă la solar și să își schimbe culoarea de tot cum a procedat artista.

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Briteney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul ….

Mersul la solar nu trebuie… voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…)

Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie”, a mai zis ea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.