Iti amintesti de fiul adoptiv al lui Gigi Becali?

Îti amintesti de Marian Ursea, baiatul pe care Gigi Becali l-a salvat atunci cand nu mai avea un acoperis deasupra capului?

Iata cum arata copilul acum si ce s-a ales de el.

Mama l-a abandonat, tatăl s-a sinucis, iar el era doar cu bunica, atunci cand l-a intalnit pe Gigi Becali. Traia intr-o saracie lucie, in Breaza. Marian avea numai 10

ani cand a primit ajutorul nesperat de la Becali, iar acum are o meserie respectabila si a terminat un liceu.

Cum a aflat de drama băiatului, în urmă cu câţiva ani, latifundiarul din Pipera a decis imediat să-l ia sub aripa lui. În doar câteva luni i-a construit o casă

cochetă, a mobilat-o complet, i-a dăruit o sumă importantă de bani şi, mai mult decât atât, a angajat o femeie să aibă grijă de copil şi de bunica lui, scrie wowbiz.ro.

Dupa ce bunica a murit, tanarul a fost luat in grija de preotul comunei, care l-a

ajutat sa mearga mai departe. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a povestit Marian Ursea pentru bzi.ro.

Marian canta muzica populara
„Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus”, spune Marian Ursea, potrivit realitatea.net.

Leave A Reply

Your email address will not be published.