Ireal ce s-a ales de Magda Catone, la 10 ani de la moartea lui Șerban Ionescu. Cum arată acum „doamna detergent”

La 10 ani de la moartea lui Șerban Ionescu, Magda Catone a ”dispărut” din lumina reflectoarelor. Actrița s-a retras de pe micile ecrane și preferă să-și trăiască viața discret.

Magda Catone este o actriță celebră. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1982, la clasa lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar.

Telespectatorii o țin minte și dintr-o reclamă la un detergent, care a fost difuzată ani la rând pe micile ecrane.

Din 2012, însă, de când a murit soțul ei, Magda Catone nu a mai apărut nici măcar în reclamele datorită cărora era atât de renumită. A mai avut, în schimb, câteva roluri mici în filme care s-au difuzat în 2014, 2017, 2020 și 2021: ”Vineri seară”, ”Scurtcircuit”, ”Și atunci, ce e libertatea?” și ”Scara”.

Ultima apariție publică a actriței a fost în noiembrie 2021, atunci când a fost invitată în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”, cu Cristi Brancu.

Magda Catone a depănat atunci amintiri din anii pe care i-a petrecut alături de Șerban Ionescu. Actrița a stat alături de soțul ei timp de aproximativ 30 de ani, iar, în ultimele luni de viață ale acestuia, cei doi s-au luptat în procesul de divorț.

Șerban Ionescu, unul dintre cei mai talentați actori

Șerban Ionescu a fost unul dintre cei mai talentați și apreciați actori români, cu roluri memorabile în film și teatru.

A încetat din viață pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca din București. Șerban Ionescu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Colegii artistului știau că acesta suferea de o boală neurologică. El fusese diagnosticat și cu borelioză, o boală gravă provocată de înțepătura de căpușă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.