Ionut Gologan, de nerecunoscut! Trist: cum arata acum romanul condamnat la moarte in Malaezia

Dezvaluiri incredibile au fost facute de tatal lui Ionut Gologan! In urma cu cateva luni, acesta a aflat ca fiul sau nu va mai fi supus pedepsei capitale in Malaezia, dupa ce a fost prins de oamenii legii in timp ce transporta droguri de mare risc.

Ionut Gologan este incarcerat intr-un penitenciar de maxima siguranta si trece prin momente cumplite. Tatal tanarului este disperat si nu stie ce sa mai faca. In urma cu noua ani, Ionut Gologan a fost prins pe aeroportul din Kuala Lumpur in timp ce transporta 1,5 kilograme de amfetamina. In acel moment, acesta era angajat la o firma de transport din Germania.

La doar 22 de ani, tanarul din Prahova a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare si la 10 lovituri de bici pentru fapta sa. Potrivit parintelui sau, acesta este acum de nerecunoscut: a ramas fara dinti in gura si a slabit foarte mult. “Baiatul meu a ramas fara dinti in gura, a fost batut si chinuit, a slabit piele si os de nimeni nu l-ar mai recunoaste”, a marturisit tatal lui Ionut Gologan.

Barbatul totusi spera ca sa-si vada unicul fiu, mai ales ca pedeapsa cu moartea a fost abolita in Malaezia.

“E greu, e foarte greu. E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentinta e aceeasi. Nu exista acord diplomatic intre cele doua tari. Copilul meu a fost folosit. Nici nu stia ce e in bagaj, la momentul la care i s-a gasit metamfetamina. Era un copil amarat de la tara, folosit de altii drept caraus. Ce-o fi fost in mintea lui… nici nu mai conteaza. Intreaga viata i-a fost distrusa, arata ingrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc cand mai vorbim la telefon. Vrea in tara, vrea acasa, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de droguri. Ne e foarte dor de el, stim ca a gresit, dar nu merita o asa soarta”, a marturisit Dumitru Gologan

Leave A Reply

Your email address will not be published.