Ion Iliescu, în doliu după moartea consilierului său Constantin Gheorghe

Ion Iliescu este în doliu! Constantin Gheorghe, unul dintre consilierii săi de pe vremea când era președinte, a încetat din viață

Un anunț trist a cutremurat lumea politică astăzi, când s-a aflat că Constantin Gheorghe, fost consilier al președintelui Ion Iliescu, a încetat din viață.

Vestea a fost anunțată oficial de către politicianul Șerban Nicolae, care și-a exprimat regretul privind pierderea unei personalități remarcabile.

Constantin Gheorghe a fost unul dintre cei mai apropiați consilieri ai președintelui Ion Iliescu, având un rol esențial în administrarea statului român în perioada 2001-2004. El s-a remarcat prin capacitatea sa de a genera idei inovatoare și soluții eficiente pentru problemele cu care se confrunta țara.

„CONSTANTIN GHEORGHE. Incredibil! Aflu acum despre trecerea la cele veșnice a fostului meu coleg, Constantin Gheorghe.

Încă nu-mi vine să cred… Între 2001 și 2004 am fost amândoi consilieri de stat la Administrația Prezidențială. O minte complexă ce producea, spectaculos și eficient, idei, observații discursuri, analize, evaluări și soluții. Un iubitor de frumos, un iubitor de viață…

Să te odihnească Dumnezeu, prietene”, a scris de Șerban Nicolae pe pagina sa de Facebook, exprimându-și astfel regretul profund față de pierderea unui coleg și prieten de nădejde.

Vestea tragică a fost primită cu durere și tristețe și de către familia lui Constantin Gheorghe. Fiul său, Cătălin, a transmis un mesaj emoționant, în care a subliniat recunoștința față de atenția și conversațiile avute cu tatăl său. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, iar Constantin Gheorghe va fi depus la capela cimitirului Adormirea Maicii Domnului, pe Șoseaua Giulești nr. 236-238.

Astfel, moartea lui Constantin Gheorghe reprezintă o pierdere importantă nu doar pentru familia și prietenii săi apropiați, ci și pentru întreaga societate românească.

Contribuțiile sale valoroase în perioada în care a fost consilier al președintelui Ion Iliescu îl recomandă drept una dintre personalitățile remarcabile ale politicii românești.

Leave A Reply

Your email address will not be published.