Intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtășite”. Sinucidere anunţată pe internet

O iubire neîmplinită a împins-o la un gest necugetat pe o artistă din Bucureşti, care a decis să pună capăt zilelor aruncându-se în Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei.

Înainte de a se sinucide, Simona a postat un mesaj pe Facebook în care își are cerea de la toți cei care au cunoscut-o și vorbea despre un bărbat pe care l-a iubit atât de mult în cele din urmă a fost în stare să stea. ia viata pentru el.

Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc!

Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Eduard, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina , te rog să îi transmit !

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune.

A activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”.

Ce spun autorităţile despre moartea femeii
„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul

Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanelor din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri –

Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.