Începe eliminarea samsarilor din piețe! Ordin dat de un primar bucureștean

Începe eliminarea samsarilor din piețe! Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță că a început eliminarea samsarilor/intermediarilor din spațiile pe care le păstorește.

Edilul Sectorului 6 afirmă că nu mai sunt permise contractele de subînchiriere.

Unii făceau bani frumoși doar ca aveau pile și puseseră mâna pe acele spații cu ani în urmă, fără sa facă nimic, a explicat Ciprian Ciucu.

Totodată, primarul Sectorului 6 a transmis că au început lucrările de reabilitare a Pieței Valea Ialomiței, fiind descoperit un adevărat pericol de incendiu.

„Am pornit lucrările de reabilitare a Piaței Valea Ialomiței ca să nu ne-o închidă ISU! Și bine am făcut! Nici nu știți ce am găsit acolo și ce pericol de incendiu prezenta. Am scos tone de materiale neconforme, inflamabile. Viciile de execuție făceau să plouă înăuntru și existau infiltrații peste tot.

Lucrarea ar fi trebuit să fie gata în 15 august. Deoarece Consiliul Local nu ne-a votat la timp indicatorii tehnico-economici (au picat la vot de doua ori proiectul), acest lucru ne-a întârziat aproximativ 2 luni. Am discutat cu constructorul pentru a încerca să recuperăm.

Vreau să dezmint zvonurile caraghioase care au circulat: ba că spațiu va fi preluat de Carrefour, ba că nu știu ce intermediari.

Noi am interzis intermediarii prin hotărâre de consiliul local încă din 2021! Cei care au avut contracte și au funcționat în piață, vor funcționa mai departe! Toți sunt oameni din comunitatea noastră! Din contră: eliminăm samsarii (intermediarii).

Cine a avut contract cu foștii intermediari va putea licita spatiile. Căutăm o formulă legală prin care să dam punctaj suplimentar în procedurile de atribuire acelor producători care au avut contracte de subînchiriere și și-au ținut familiile din aceste afaceri locale. Contractele de subînchiriere nu mai sunt permise. Unii făceau bani frumoși doar ca aveau pile și puseseră mâna pe acele spații cu ani în urmă, fără sa facă nimic.

Vă mulțumesc pentru înțelegere stimați producători și comercianți, ați trecut prin frigul iernii și prin arșița verii, dar mai este puțin”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.