În sfârșit, informații reale despre Alexandru Arșinel. Fiul actorului a rupt tăcerea

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut diverse informații cu privire la starea precară de sănătate a marelui actor Alexandru Arșinel.

Se pare că acest a fost internat într-un centru de lux pentru pensionari, dar ulterior a ajuns la spital, din cauza faptului că nu se simțea deloc bine.

Fiul marelui actor a rupt tăcerea și a explicat ce se întâmplă, de fapt, cu maestrul Arșinel.

Informații reale despre Alexandru Arșinel
Fanatik a obținut informații, în exclusivitate, despre starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel.

Potrivit spuselor fiului său, marele actor se simte mai bine acum, însă acesta nu știe dacă va reveni în sânul familiei sau se va întoarce la azil.

”Tata se simte bine, e bine acum. Nu știm încă dacă îl ducem acasă sau la azil”, a spus fiul lui Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Acesta a precizat că situația în care se află maestrul Arșinel nu este gravă, veștile despre el fiind de multe ori exagerate.

Cert este că după câteva săptămâni timp în care a stat la azil, Alexandru Arșinel a ajuns la spital.

Potrivit unor informații, marele actor ar suferi de aritmie cardiacă, iar când cei care îl îngrijeau la azil au văzut că starea actorului se înrăutățește, au decis transferul la spital.

Din fericire, intervenția medicilor a venit la timp, iar acum maestrul Arșinel este în afara oricărui pericol. Fiul său nu știe încă dacă îl va putea lua acasă sau îl va duce la centrul de bătrâni, unde a petrecut ultimele săptămâni.

Alexandru Arșinel, dezvăluiri cutremurătoare: Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință

Într-un interviu mai vechi, marele actor spunea că nu se plânge neapărat de dureri, ci de suferință.

Alexandru Arșinel a îndurat multe în ultimul an, a stat în repetate rânduri, în spital și a fost departe de ceea ce iubește foarte mult: scena și publicul.

Anul trecut, maestrul a fost operat de două ori la inimă, și din nefericire, problemele sale de sănătate par că nu se mai opresc.

Toți cei care îl îndrăgesc și apreciază ca om și actor îl așteaptă să se facă bine și să revină pe scenă.

Maestrul a spus, la un moment dat, că își pregătește retragerea, dar asta se va întâmpla după un ultim spectacol pe care îl va organiza la Dolhasca, locul de unde se trage.

Leave A Reply

Your email address will not be published.