In 1997, ea a născut șapte copii si soțul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei șapte magnifici

In 1997, lumea a aflat ca familia americana McCaughey avea sapte copii. Deodata!

Si toti au supravietuit. A fost un adevarat miracol medical.

Cum s-a intamplat? Familia McCaughey avea deja o fiica. Dupa nasterea ei, Kenny nu a mai putut ramane insarcinata mult timp, asa ca au folosit serviciile fertilizarii in vitro.

Cat de surprinsi au fost cand au aflat ca toti embrionii au prins radacini!Dupa nastere, fiecare dintre copii a cantarit cel mult 1,5 kg, ceea ce este foarte putin pentru nou-nascuti. Doi din cei sapte copii, din nefericire, s-au nascut cu probleme. Copiii au fost operati, si au putut sa invete sa mearga.

Totusi, toti copiii au supravietuit, au crescut si chiar au absolvit o scoala. Aceasta a fost prima data cand toti cei 7 copii dintr-o astfel de sarcina s-au nascut si au supravietuit.

Oamenii erau incantati. Din pacate, tatal copiilor nu a impartasit bucuria comuna. Ii parea ca nu era gata sa devina seful unei astfel de familii uriase. Cativa ani mai tarziu, el si-a parasit sotia si copiii.

Dupa plecarea lui Bobbi, mama copiilor se afla intr-o situatie disperata. Ea trebuia sa aiba grija de sapte copii deodata.

Din fericire, ea a primit sprijin material din partea presedintelui american Bill Clinton, a companiilor private, a diferitelor fundatii caritabile si, de asemenea, a oamenilor obisnuiti.
Familia a primit o casa mare cu sapte dormitoare, li s-au oferit mese gratuite. Mai multe universitati s-au oferit aproape imediat sa accepte copiii pentru studii gratuite de indata ce au terminat scoala. Au trecut 21 de ani. Iata cum arata cei sapte azi. Sa ii enumeram.

1) Natalie vrea sa devina invatatoare la o scoala. Cand a absolvit scoala, ea era in primii 15% dintre cei mai buni studenti.

2) Brandon, vrea sa intre in armata

3) Kelsey, nascuta cu o greutate de numai 907 de grame, a facut parte din corul scolii. In viitor, ea viseaza la o cariera de cantareata, simte ca muzica este cea mai mare implinire a ei.

4) Kenny, este student la Scoala de inginerie civila din Des Moines Community College. Kenneth si-a dorit inca din scoala sa aiba o cariera de inginer.

5) Alexis vrea sa devina profesor. Trebuie sa foloseasca un dispozitiv special pentru mers, dar in ciuda acestuia a devenit al doilea capitan al echipei de majorete in liceu.

6) Nathan intentioneaza sa se dedice stiintei.Acum, Nathan studiaza la Universitatea din Hannibal-Lagrange la Facultatea de Informatica.

7) Joel, nascut ultimul, intentioneaza sa studieze informatica in colegiu. Joel s-a inscris, de asemenea, la Universitatea Hannibal-LaGrange.

Toti copiii au absolvit scoala si sunt gata sa paraseasca cuibul familiei. Mama este putin trista despre asta – este obisnuita cu zgomotul si agitatia din casa.

Pe de alta parte, este fericita si mandra ca copiii ei isi vor dedica viata scolii, muzicii, arhitecturii etc. Aceasta familie este un exemplu de perseverenta si unitate.
Speram ca toti copiii vor reusi si isi vor incanta in curand mama cu nepoti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.